Využijte zabezpečovací systémy a ochraňte svůj majetek!

Využijte zabezpečovací systémy a ochraňte svůj majetek!

Sdílejte

Využijte zabezpečovací systémy a ochraňte svůj majetek!

Ať už chceme, nebo ne, je důležité chránit si svůj majetek. Kdekoli se nadějete, najde se chamtivý lapka, který vám milerád uzme věc, která je mu, dá se říct k ničemu. Vás ale stojí vzpomínky, mnohem větší peníze, než kolik za ně utrží v zastavárně… Začněte se vůči lapkům a dalším, kteří vás chtějí okrást, bránit! Máte k tomu skvělé možnosti! Stačí navštívit webové stránky http://www.elektronis.cz!

Elektronické zabezpečovací systémy

Velmi dobrým způsobem, jak chránit svůj majetek je použití elektronických zabezpečovacích systémů. Nejenže se nebudete “ sami doma bát“, ale nebudete se bát ani tehdy, kdy nebudete v nemovitosti, nebo poblíž.

Můžete si zvolit kupříkladu zabezpečovací systém pro domácnosti. Ten zajistí kontrolu nad malými objety, jako je dům, vila, bar, kancelář, nebo třeba chalupa a jiné

Společnost EZS ale zajistí i jiné nemovitosti, kupříkladu objekty, jako je sklad, rozlehlejší společnosti, nebo třeba nemovitosti veřejné správy, ale také velké prostory, jako jsou obchodní domy, vojenské objekty, hrady a další.

Narušení prostoru je ohlašováno jednoduše pomocí detektorů, které rozlišují nejen prostorové, ale i magnetické, požární, otřesové nebo jiné signály.

Jednoduché ovládání EZS systému

Jestliže si pořídíte tato bezpečnostní zařízení, můžete si být jisti tím, že získáte jednoduché a logické ovládání!

EZS systémy je možné ovládat manuálně – klávesnicí, nebo různými ovládáními, tedy přes mobil, klíčenku a jiné. Pro zvýšení ochrany a dokonalou přehlednost je systém také napojen na pult centralizované ochrany. Budova je monitorována a je tak poskytnut dokonalý přehled nejen o sledovaném zařízení, ale taky o objektu.

Je možné využít také mnoho softwarových funkcí, které poslouží pro mnoho způsobů ovládání, spínání a jiných zařízení. Každé zařízení je možné připojit k již zmiňovanému pultu centralizované ochraně.

Dopřejte i vy svým budovám, nebo jinému majetku komfort hlídání a buďte informováni o pohybu kolem, i když právě nebudete moct být na místě. Nejenže budete spokojeni, jako jiní uživatelé, ale také se stanete moderními a žádanými pro své děti.

Bezplatný servis pro vás

Jestliže si objednáte zakázku, bude k ní provedena koncová revize a po celou dobu trvání záruky bude prováděn bezplatný servis!

Vyzkoušejte také kvalitní a levné zajištění bydlení formou zabezpečovacích systémů! Budete skutečně mile překvapeni!

Rate this post
Sdílejte