Biokrb je vhodný i do bytu

Biokrb je vhodný i do bytu

Sdílejte
By: Visnu Pitiyanuvath

Biokrb je vhodný i do bytu

Rádi byste si domů pořídili krb, ale jelikož bydlíte v panelovém domě, je to takřka nemožné. I když nikdy, neříkejte nikdy. Biokrb totiž můžete mít kdekoliv a to nejen v rodinném domě, ale také v paneláku.

Zkrášlete si interiér

Biokrb je vynikajícím doplňkem do vašeho obývacího pokoje, nebo i ložnice. Dolaďte si interiér něčím, co je skutečně zajímavé a co vám doma navodí velmi příjemnou atmosféru. Biokrb je zcela bezpečný, působí jako dekorativní prvek, který je naprosto ekologický. Koupit jej lze v různých rozměrech. Nebezpečí samozřejmě představuje pro malé děti, které nemůžeme v prostoru, kde jsme biokrb zapálili nechat samotné.

Snadná a rychlá montáž takřka kdekoli

Biokrb lze nainstalovat přímo na stěnu, nebo do výklenku. Doplnit jej lze dekorativními kameny. Pořídit jej také lze v různých barvách tak, aby dokonale ladil s vaším interiérem.

Pokud si biokrb pořizujete, kupte si takový, který má certifikát bezpečnosti a materiálové testy. U biokrbu lze regulovat plamen. Funguje na principu lihu, který lze koupit také různě aromatizovaný. Tudíž si díky němu můžete provonět domácnost například vanilkou, třešní, kokosem a podobně. Vůní je celá řada, a vy tak kromě pěkného a uklidňujícího pohledu na plamen, můžete inhalovat i vůni, která vám bude příjemná.

Kde všude jej lze využít?

Montáž biokrbu je velmi snadná a vy si díky němu dotvoříte velmi krásnou a zajímavou domácnost. Bikrb se stal trhákem a lidé si jej domů pořizují velmi rádi. Ne každý samozřejmě má vlastní dům a v něm krb. Nyní však máte možnost mít krb takřka kdekoliv. Hodí se také do čekáren, pracovních prostor, kde velmi zpříjemní atmosféru. Palivo v krbu vydrží po dobu dvou až sedmi hodin. Do krbu není potřeba dřevo, i když se dá sehnat dřevo keramické, které je jako doplněk, neslouží samozřejmě k tomu, aby hořelo, ale jedná se pouze o dekoraci.

Rate this post
Sdílejte