Elektrický multifunkční mlýnek na maso

Elektrický multifunkční mlýnek na maso

Sdílejte

Elektrický multifunkční mlýnek na maso

By: jeffreyw

Chcete si doma sami umlít dobré a kvalitní maso? Nechcete kupovat nekvalitní mleté maso, ale rádi byste měli jasný přehled o tom, co jste za maso namleli? Pak si pořiďte elektrický multifunkční mlýnek na maso, který si můžete koupit a udělat si tak kvalitní maso přímo doma a vědět tak, co do něj dáte.

Nekupujte namleté maso ze zbytků bůh ví jaké kvality, ale maso si namelte doma sami. Pokud rádi připravujete pokrmy, pak by vám určitě tento přístroj ve vaší kuchyni neměl chybět. Je to všestranný pomocník a do vaší kuchyni se bude jistě hodit!

Mlýnek na maso i na cukroví

Připravte si doma lahodné pokrmy z čerstvých surovin a to velmi snadno a rychle. Ve výbavě najdete kromě děrovaných kotoučů, také nástavec na plnění střívek, nebo nástavec na stříkané pečivo. Nástavce jsou potom v sadě tři jemný rastr, běžný rastr a hrubý rastr. Mlýnek na maso se vyrábí v bílé barvě. V mlýnku jsou 4 nože z nerezové oceli. Mlýnek se může pochlubit robusním kovovým šnekem. Dostanete k němu také odkládací tácek a také pěchovač, pro snadné plnění mlýnku masem. Pořídíte jej již okolo 1 000 Kč a pokud často a rádi vaříte, určitě se vám doma neztratí.

Připravte si doma maso na karbanátky, na plněné papriky, nebo si doma přichystejte tatarský biftek, který je tak oblíbený mezi gurmány. S elektrickým multifunkčním mlýnkem na maso se maso umele snadno a rychle. Pořiďte si domů vysokou kvalitu za rozumnou cenu a usnadněte si tak práci v kuchyni. Mlýnek má čtyři nožičky pro dobrou stabilitu, spínač pro zapnutí vypnutí a zpětný chod. Pohodlná a snadná údržba tohoto produktu je samozřejmostí.

Tělo produktu je vyrobeno z odolného plastu. Překvapte svou rodinou rychlou přípravou dobrého pokrmu, který jim přichystáte na stůl. Namelte si maso, o kterém víte, že je dobré a kvalitní. Udělejte si radost novým pomocníkem do kuchyně.

Rate this post
Sdílejte