Kávovar Dolce Gusto – dopřejte si lahodnou kávu

Kávovar Dolce Gusto – dopřejte si lahodnou kávu

Sdílejte
By: Nestlé España, S.A.

Kávovar Dolce Gusto – dopřejte si lahodnou kávu

Také milujete dobrou kávu a neumíte si bez ní ranní vstávání vůbec představit? Tak si pořiďte kávovar Nescafé Dolce Gusto, který vám velmi snadno a rychle připraví tu nejlahodnější kávu ze všech káv.

Tento kávovar se prodává v různých designech a to i v různých cenách. Můžete mít menší kávovar, nebo větší a luxusní. Záleží na vás, v jaké cenové relaci si chcete kávovar pořídit. Cena začíná již na 1 300 Kč. Kávovary se prodávají v různých barevných provedeních. Některé jsou i vícebarevné a veselé. Záleží na tom, jaký máte interiér domácnosti a jaký kávovar se do vaší kuchyně bude hodit. Vybírat můžete mezi černým, červeným, bílým, nebo barevným.

Do kávovaru se pořizují kapsle, kterých je velké množství. Mezi nejoblíbenější patří capuccino a laté. K dostání jsou také kávy s příchutí a to buď karamelu, nebo vanilky. Pokud tedy milujete ochucené kávy, stačí si koupit vhodné kapsle a ochucenou kávu tak snadno připravit.

Jak se káva připravuje?

V nádobce musí být vždy voda a po stisknutí tlačítka, které se rozbliká červeně, se musí vyčkat na to, až bude blikat zeleně. Pak vložíme do kávovaru kapsli a může se začít. Pokud si připravujete laté, nebo capuccino, tak vložte nejprve bílou kapsli s mlékem a hrnek naplňte do ¾ mlékem, vyjměte kapsli a vyměňte jí za černou kapsli s kávou a hrnek doplňte.

Takto velmi snadno si připravíte vynikající kávu, do které se okamžitě zamilujete. Kávy Nescafé Dolce Gusto jsou skutečně lahodné. Připravit snadno a rychle můžete hned několik druhů káv a nejen kávu lze přístrojem udělat. K dispozici máte kapsle s kakaem, čajem, čajem s mlékem, ledovou kávou, ledovým čajem… Je toho skutečně mnoho, co si můžete s tímto kávovarem připravit. Vaši návštěvu tak můžete velmi příjemně překvapit a vězte, že k vám bude chodit ještě mnohem raději.

Rate this post
Sdílejte