Vařte ve stejném nádobí jako Jirka Babica

Vařte ve stejném nádobí jako Jirka Babica

Sdílejte

Vařte ve stejném nádobí jako Jirka Babica

Také obdivujete to, jak v televizi jde vaření Jirkovi Babicovi pěkně od ruky a jaké pokrmy snadno a rychle dokáže připravit? Zkuste si koupit stejné víceúčelové nádobí, v jakém tento známý kuchař vaří.

Nádobí Aston je kvalitní a spolehlivé

Objevte krásné a funční nádobí od společnosti Aston, které přináší na náš trh společně s přispěním švýcarské firmy ILAG.

Nepřilnavý povrch je zárukou jednoduché přípravy všech pokrmů. V jejich výrobcích lze jak vařit, tak zapékat. Hrnce, pánve a nádobí Click – it od firmy Aston doma prostě musíte mít. Ušetříte peníze za další výrobky, které již nebudete potřebovat, a to hlavně z toho důvodu, že se jedná o víceúčelové nádobí s mnohostranným využitím. Dále ušetříte místo ve své kuchyni, a to proto, že už nebudete potřebovat tolik kastrůlků, pánví, hrnců, jako tomu bylo dříve.

Zajímavé a výhodné akce

Pokud se rozhodnete pro koupi Aston Click – it, pak nastala ta nejlepší doba pro jeho nákup. Nyní přichází společnost se slevami, které jsou tu pro vás. Pokud si chcete koupit celou sadu, vyjde vás mnohem výhodněji, než kupovat kousek po kousku.

Budete-li mít jeden kus nádobí Aston Click – it, vězte, že po objevení jeho kvality budete chtít mít doma další kusy. Hrnce mají odnímatelné rukojeti, které umožní buď nádobí využít jako hrnec, nebo po odejmutí rukojetí jako mísu na zapékání. Výborně lze využít i samotné pánve, která je stejně jako všechny hrnce vhodná na všechny typy sporáků a samozřejmě ji lze také mýt v myčce.

Nepřilnavý povrch Ultimate švýcarské firmy ILAG zajistí naprosto komfortní práci s potravinami. Nádobí se velmi jednoduše omývá. Zapomeňte na drátěnku a odmáčení. Aston produkty umyjete velmi snadno jak v ruce, tak v myčce. Navíc rukojeti jsou nejen odnímatelné, ale i zcela bezpečné, můžete se jich dotýkat i při samotném vaření, a to proto, že jsou z plastu a nejsou tepelně vodivé.

Pořiďte si kvalitu do své kuchyně, kterou nebudete chtít vyměnit v momentě, kdy si v ní uvaříte své první jídlo.

Rate this post
Sdílejte