Skylink.cz zákaznická linka

Skylink.cz zákaznická linka

Sdílejte

Skylink.cz zákaznická linka

By: espensorvik

Skylink jsou poskytovatelé satelitních televize, kdy můžete sledovat jak české programy, tak i programy slovenské a stovky zahraničních programů a to již od pár  Kč měsíčně. Za takto zanedbatelnou částku si můžete užívat programů, které vám nabízí, jak je libo. Navíc máte možnost si kdykoliv přiobjednat další kanály a to s žánry, které vás zajímají.

Programy si můžete objednat na libovolný počet měsíců a to bez smluv a závazků. Pokud tedy cestujete například na několik měsíců pryč, a to třeba do zahraničí, nebo chcete mít programy na chatě, kam jezdíte například jen v létě, nebo jen v zimě, není nutné platit za celý rok, což je obrovská v ýhoda.

Jak funguje zákaznická linka

Pokud se chcete informovat online, stačí kliknout na tento odkaz http://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty-9.html, kde vyplníte jméno, příjmení, mailovou adresu, telefon, značku a typ satelitního přijímače a napíšete zde dotaz, který máte. Oni vám potom obratem odpoví. Do dotazu lze poslat i příloha. Zde také můžete mít dotazy k platbám, kde je také třeba vyplnit dotazník a zadat do něj vše potřebné a to samé je nutné i tehdy, máte-li dotazy k technice.

Pokud byste je rádi kontaktovali poštou, tak zde je adresa: Satelitní televize Skylink, P.O.Box 4, 709 00, Ostrava 9, Česká republika. Kontaktovat telefonicky je lze v pracovní dny od 8:00 – 20:00, v sobotu a v neděli od 10:00 – 18.30 a to na čísle 595 694 310.

Abyste se mohli stát zákazníkem Skylink, je třeba mít satelit, přijímač a kartu. Po pořízení vybavení pro příjem programů, je třeba ještě naladit programy a vytvořit účet, který si vytvoříte v zákaznické zóně Skyling pro vaši dekódovací kartu. Satelit, přijímač a kartu, zakoupíte v obchodě s elektronikou, nebo v obchodě se satelitní technikou.

Rate this post
Sdílejte