Dřevěné postele s úložným prostorem jsou krásné, praktické a komfortní.

Dřevěné postele s úložným prostorem jsou krásné, praktické a komfortní.

Sdílejte

Dřevěné postele s úložným prostorem jsou krásné, praktické a komfortní.

Jestliže máte rádi dřevo a vše s ním spojené, nahlédnete-li do nabídky dřevěných postelí e-shopu INTENA, budete nadšeni a budete chtít taky takovou do své ložnici, nebo dětských pokojíků.

V čem postele z masivu vynikají

Jestliže si koupíte dřevěnou postel, získáte kvalitní český výrobek, který vám bude sloužit po mnoho let. Postele z masivu jsou zárukou spokojenosti i pro ty nejnáročnější zákazníky. Nestane se vám, že se budou viklat, jako je to u postelí z jiných materiálů. Jsou bytelné a jen tak něco je nezmůže.

V kombinaci s dokonalým roštem a správně zvolenou matrací bude váš spánek zdravý, kvalitní a vydatný. Konečně se ráno budete probouzet odpočatí a svěží.

Dřevěné postele s úložným prostorem

Protože ve svých domovech často řešíme nedostatek místa, mezi žádané patří velmi praktické postele s úložným prostorem. Vyrábí se v mnoha provedeních, ten správný model tak najdou vyznavači klasiky i extravagance. Přístup do úložného prostoru je různý, u některých postelí se zvedá rošt – opět vícero způsoby, u některých jsou součástí postelí velké vysunovací šuplíky.

Tyto postele mohou být zvýšené, což nabídne jak větší využití místa k uložení věcí, tak pohodlné vstávání, které oceníme zvláště s přibývajícími lety.

K postelím můžete dokoupit i další nábytek, jako jsou noční stolky, komody a jiné a tak si pořídit moderní dřevěnou ložnici.

Ani děti nepřijdou zkrátka. Dřevěné postele s úložným prostorem jsou tady i pro ně. Vybrat si můžete např. zvýšenou postel z masivní borovice se 4 malými šuplíky, 1 velkým šuplíkem a 1 boxem na kolečkách. Výborně ji využijí jak kluci, tak holčičky.

Nakupujte výhodně

Ložnice INTENA navíc až do 31.8.2014 nabízí vybraný nábytek s výraznou slevou. Nenechte si ujít možnost výhodného nákupu kvalitních postelí a prohlédněte si jejich webové stránky. Při nákupu nad 15 000 Kč získáte dopravu po ČR zdarma!

Rate this post
Sdílejte