Postel do ložnice

Postel do ložnice

Sdílejte

Postel do ložnice

Už vás nebaví okoukaný vzhled ložnice, chcete jej oživit, vyměnit potřebuje i postel a vy nevíte, co je v nabídce výrobců a prodejců? Chtěly by jste nějakou hezkou, kvalitní a moderní postel? Řekneme si tady pár typů, které by vám mohly pomoci při výběru postele.

Postel s čelem

Autor obrázku: Bonsoni.com

V poslední době jde o velmi populární a moderní postele s čelem z jedné, nebo obou stran. Nejen že pokud na postel s jedním čelem dáte přehoz, tak jediné co je vidět, je jen čelo, ale kupříkladu v kovovém provedení působí velmi romanticky a vítajího ho nejen mladé dívky, ale i sezdané páry. Čelo všeobecně je velmi praktické, můžete se o něj opřít, pokud budete chtít číst nebo se koukat na televizi a nehrozí umazání stěny nebo tapet.

Postel s nebesy

Opět jde o velmi krásnou a dnes moderní a velmi romantickou postel. Jen pozor, tato postel se nehodí úplně všude, potřebujete k tomu vysoké stropy, aby jste tam takto krásná nebesa mohly mít.

Postel s nočními stolky v jednom

V neposlední řadě představme velmi moderní postele, kdy je nábytek neboli noční stolky součástí rámu postele. Působí to velmi celistvě, prakticky a hlavně velmi moderně.

Postel s úložným prostorem

Autor obrázku: Wicker Paradise

Prostor chybí většině rodin a domácností, není ho nikdy dost. Do postelí můžete uložit nejen přikrývky (letní nebo zimní, dle potřeby), oblečení, sezónní potřeby… Dají se otevírat buď tak, že se zvedne lůžko, nebo se pod postel zasunou dřevěné či jiné zásuvky ať už otevřené, nebo uzavřené. Zásuvné šuplíky mají výhodu ve snadnějším přístupu, nemusíte z postele odstraňovat peřiny, ale zase se do nich často práší.

Pokud se tedy chystáte koupit novou postel, určitě vybírejte z modernějších stylů, kterých je mraky a mraky a je na vás ,která se vám bude líbit nebo vás zaujme na tolik, že řeknete: „Tak, na téhle posteli chci spát!“.

Také vybírejte podle toho, jak máte ložnici zařízenou aby jste nemuseli kvůli posteli předělávat celou místnost, i když v některých případech pokud máte opravdu starou ložnici, není na škodu to trochu zmodernizovat a možná i jinak vymalovat.

Hodně štěstí při koupi nové postele.

Rate this post
Sdílejte