Kolik stojí vestavěné skříně: Levné varianty pořídíte do 20.000 Kč

Kolik stojí vestavěné skříně: Levné varianty pořídíte do 20.000 Kč

Sdílejte

Vestavěné skříně jsou stále populárnějším typem nábytku. Oproti klasickým volně stojícím skříním totiž přinášejí celou řadu výhod. Především jsou zhotoveny přímo na míru. Díky tomu přesně zapadnou do celkové koncepce domácnosti. Kromě toho lze u vestavěných skříní ocenit i další aspekty.

Skříně vhodné i do malých místností

Vestavěné skříně šetří prostor. Díky tomu, že jsou zabudovány přímo ke stěně, nevzniká mezi nimi a stěnami žádný zbytečně volný prostor. Jsou tak mimořádně vhodné i do malých místností, například pokud bydlíte v panelovém bytě.

I pod 20.000 Kč lze získat skříně vysoké kvality

Určitě vás zajímá odpověď na otázku, kolik vestavěné skříně stojí. Pak vězte, že ceny skříní se v tomto případě pohybují do 20.000 Kč. To se sice může zdát hodně oproti klasickým variantám, nicméně je známo, že vestavěné skříně mají mnohem delší životnost. Kromě toho oceníte i jejich perfektní vzhled a velký vnitřní prostor.

Skříně Komandor

Levné vestavěné skříně vyrábí společnost Komandor. Tato firma dnes patří k nejvýznamnějším tuzemským výrobcům vestavného nábytku. Zákazníkům nabízí komplexní služby, od vytvoření návrhu, přes cenovou kalkulaci až po samotnou výrobu a montáž. Kalkulace a vytvoření návrhu je navíc zdarma.

Skříně Komandor se hodí prakticky do jakékoliv místnosti. Velmi dobře působí v ložnici, stejně tak jsou ale užitečným nábytkem do obývacího pokoje či předsíně. Ceny skříní Komandor začínají přibližně na 15.000 Kč, jde tedy o levné skříně tohoto typu. Takovéto ceny dokáže nabídnout jen minimum výrobců, kteří se výrobou vestavěných skříní zabývají.

S vestavěnými skříněmi od společnosti Komandor získáte vynikající úložný prostor, kam budete moci uskladnit oblečení, dokumenty, hračky pro děti a mnoho dalších věcí, které není dobré mít volně rozházené po bytě.

Foto: komandor.cz

Rate this post
Sdílejte