Pořiďte si krásné bydlení v Praze

Pořiďte si krásné bydlení v Praze

Sdílejte

Pořiďte si krásné bydlení v Praze

Ať už se díváte po novém bytě z nutnosti nebo jen proto, že se chcete osamostatnit, můžete si směle vybírat například z široké nabídky nových bytů Malý Háj. Ideálním místem budou pro sportovce, protože zde byl vybudován zcela nový sportovní areál, kterému dominuje víceúčelová sportovní hala. Najdete zde i hřiště s umělou trávou třetí generace, dva tenisové kurty s antukovým povrchem, cyklostezku a inline dráhu. Deset minut jízdy je vzdálen i golf.

Pokud budete pozorní, můžete najít i různé akce, slevy a bonusy, které realitní kanceláře občas nabízí. Například společnost Finep, která nabízí prodej bytů v Praze 5 a v dalších částech, nabízí právě teď povánoční slevu ve výši 10%. Nejenže tak získáte kvalitní služby, ale ještě i možnost ušetřit nemalou finanční částku.

Jestli jste zatím nenašli to “pravé ořechové“, dalším tipem můžou být nové byty v Praze 10. Tato lokalita je ideálním místem pro všechny věkové kategorie. Své si zde najdou jak rodiny s dětmi, které využijí blízkou školku, tak starší generace, která zde využije klidné prostředí Hostivařské vodní nádrže, místu k odpočinku, relaxaci a procházkám. Příjemným zpestřením bude i fotbalové hřiště, plavecký bazén, tenisové kurty i golf.

Než vyberete místo vašeho budoucího bydliště, zvažte všechna pro a proti. Jaké jsou vaše aktivity ve volném čase, jak daleké je pro vás akceptovatelné dojíždění do zaměstnání, požadujete v místě bydliště i obchody, školku nebo zdravotní středisko, plánujete pořídit si děti, nebo už vám vyletěly z hnízda a vy si chcete užít klidný důchod? Tyto všechny požadavky vypište na papír a zkuste si tak co nejlépe vybrat, která pražská část je pro vás nejpřijatelnější.

Nový trend v bydlení? Využití prostoru pro komerční účely – čtěte zde.

Obraťte se na kvalitní, klienty a lety prověřenou realitní společnost, díky které nebudete mít s koupí nemovitosti žádné problémy či komplikace. Směrodatné můžou být reakce a hodnocení klientů, kteří s danou realitní kanceláří spolupracovali.

Rate this post
Sdílejte