Natural dlažba a její nezaměnitelné kouzlo

Natural dlažba a její nezaměnitelné kouzlo

Sdílejte

Natural dlažba a její nezaměnitelné kouzlo

Zvažujete výměnu stávající dlažby za novou? Potrpíte si na originální vzezření? V tom případě pro Vás máme tip na perfektní řešení. Můžete totiž vyzkoušet populární dlažbu Natural, jež je vysoce kvalitní, esteticky zajímavá a zároveň existuje v mnoha rozličných variantách!

Dlažba Natural – vhodná na zahradu i do parku

Natural dlažba je skutečně zajímavým řešením, zejména pokud hledáte tu nejvyšší kvalitu a zároveň se stále nemůžete rozhodnout, jak by měl Vámi zvolený podklad vlastně vypadat. Existuje totiž v mnoha různých druzích, jak ostatně dokládá nabídka obchodu Presbeton.cz. Lze ji tedy využít na veřejných prostranstvích jako např. pěší zóny v parcích, ale rovněž pro soukromé účely.

Vzhledem k rozmanitosti můžete tuto dlažbu použít jak na zahradě v okolí rodinných domů, tak na terasy, pod pergoly či altány. Hodí se nicméně i kolem menších vodních ploch (bazény či umělá jezírka), pro chodníky a dvorky, do odpočinkových zákoutí a vůbec jako zpevňující či přechodový prvek.

Náš tip: prohlédněte si speciální dlažbu Dakar, kterou lze využít všude tam, kde je nutné projít trávníkem, ale je zároveň zbytečné budovat dlážděný chodník. Uplatnění nalezne zejména u studní, pod květináči, u laviček, případně jako přechodový prvek.

Úžasný vzhled, pestré tvary

Jak jsme již několikrát naznačili, dlažba Natural existuje ve více variantách. Musíte proto nejprve zvážit, jaký budete potřebovat formát, zda tedy spíše dáte přednost menším dlažebním kostkám či velkoformátové dlažbě. Zároveň lze volit mezi pravidelnými, nebo naopak obloukovitými, vlnitými a jinak nepravidelnými tvary.

Co se týče samotného vzhledu, Natural dlažba přináší imitaci nejrůznějších materiálů, tedy kupříkladu břidlice, exotického dřeva, přírodního vápence, starého dřevěného dláždění s letokruhy atd. Jedno však mají všechny druhy společné, a to nádherné a originální vzezření, které ozvláštní všechny soukromé i veřejné plochy.

Náš tip: desky dlažby Soleta jsou tvarovány tak, že z nich budete moci jednoduše vydláždit plochu s originálními okraji a zároveň můžete docílit rovných úseků, jakož i vln a oblouků.

Proč ještě uvažovat o dlažbě Natural?

Na závěr se snad ještě sluší zmínit několik důležitých náležitostí. Některé varianty Natural dlažby jsou mrazuvzdorné a u mnohých druhů je povrch opatřen impregnací proti znečištění a pronikání vody. To znamená, že Vám tento podklad vydrží skutečně dlouho. Ovšem pozor! Vesměs jsou tyto produkty určeny pouze pro lehkou zátěž.

Tip na závěr: rozhodnete-li se pro tuto dlažbu, pak byste měli také vědět, že ji lze ukončit vhodným typem stejně barevného obrubníku. Oboje lze aktuálně navíc pořídit za velice zajímavé ceny!

Rate this post
Sdílejte