10 způsobů, jak předělat nudnou chodbu na něco kreativnějšího

10 způsobů, jak předělat nudnou chodbu na něco kreativnějšího

Sdílejte

10 způsobů, jak předělat nudnou chodbu na něco kreativnějšího

Potřebuje vaše chodba jistou změnu? Ať už je to proto, že je její vzhled starý a ošuntělý, budete opravovat nerovné stěny, chcete jiný ráz vašeho bytu, nebo se vám jednuduše okoukala, nemusíte si dělat starosti. Často můžou být úpravy snadnější, než by se na první pohled zdálo…

Autor obrázku: nevil zaveri

Vytvořte galerii

Pokud dekorujete váš domov, neměli byste zanedbávat chodbu! Vezměte si inspiraci například z kreslených obrazů, které obléknou fádní a úzké prostory v bod zájmu. Mohou vám tam vyset série fotografií nebo uměleckých děl. Přidejte jednoduché posezení, něco jako dlouhou lavici a vaše chodba se stává místem, kde až budete procházet, se velmi rádi zastavíte.

Možnost knihovny

Dlouhá chodba s vysokým stropem je ideální pro bytovou knihovnu. Toto vrcholně praktické řešení umožňuje velmi působivý vizuální dopad. Přidejte knihovní žebřík, aby byly horní police snadno přístupné – a pro příležitostnou spontální jízdu.

Závěsné háčky a tabule

Připojením řadou háčků vytvoříte snadné centrum pro kabáty a tašky, jakmile přijdete dveřmi do místnosti. Na stěny si dejte místo obyčejných barev normální školní tabuli a vaše předsíň bude sloužit jako středisko zpráv nebo místo každodenní inspirace.

Vestavba

Dlouhé chodby s vestavěnými policemi pro ukládání a zobrazování. Řada kontaktních svítidel svítících na fotografie a klenutý strop, který je protikladem k bohaté dřevěné podlaze.

Přidejte nějaké ty koberečky

Transformujte konec dlouhé chodby do místa určení s řadou malých rozházených koberců, které povedou až k dramatickému uměleckému dílu. Přidejte kufr, polštář a budete mít místo k zastavení a odpočinku po cestě, nebo čas pro výběr knihy.

Udělejte si tam čtecí koutek

Vytvořením útulného zákoutí pro čtení a tiché rozjímání. Tím rozhodně neuděláte chybu a doceníte tak hodnotu vaší chodby. Kombinace zapuštěné stěny police a lavicí lemované polštáři tak bude decentní a pohodlné.

Autor obrázku: Fimb

Malování scény

Nechte prázdné zdi chodby sloužit jako plátno. Malování posune vaši mysl někde jinde, zatímco vaše nohy se nesou z jednoho konce na druhý.

Buďte odvážní

Nainstalujte odvážné a dekorativní nálepky tak, aby to bylo ohromující. Vynikající volbou pro nájemníky – obrazy na stěnu mohou být zcela snadno a bez poškození stěny odstraněny.

Namontujte zrcadlo

Zdobením zdí s velkými zrcadly, které mohou zvýšit dopad světla nebo posloužit jako architektonický prvek jak odráží schodiště, vás může přenést zpět do vesmíru. Pokud je vaše předsíň doma spíše jako utilitární chladící kryt, použijte ji jako displej pro sezónní dekorace a útulné svíčky.

Instalace plovoucí police

Uspořádejte sérii plovoucích polic, aby se jinak nudná předsíň stala nádhernou. Zdobeny fotografiemi, upomínkami, květinami, přinese dynamický prvek do prostoru. Jednoduché koše na podlahu slouží jako praktické, ale také atraktivní skladování.

Rate this post
Sdílejte