Zahradní sprcha pro letní osvěžení

Zahradní sprcha pro letní osvěžení

Sdílejte

Zahradní sprcha pro letní osvěžení

zahradni-sprcha-stilista-cascata-2Máte dům, či zahradu a nechce se vám kupovat na letní měsíce bazén, jež zabere mnoho místa, vyžaduje neustálou údržbu, pokud je to bazén nafukovací, tak může kdykoliv prasknout a můžete jít koupit nový. Navíc bazény musíte stále čistit. Zafouká vítr a bazén je plný nečistot.

Na rozdíl od bazénu tedy k osvěžení v horkých letních dnech nebudete potřebovat tolik vody. Tato elegantní zahradní sprcha vám poskytne dokonalé osvěžení v horkých letních dnech, kdy je vám skutečně teplo, ale nechce se vám napouštět a udržovat bazén. Alternativa za bazén je tedy neskutečně zajímavá zahradní sprcha Stilista Cascata.

Zakoupit zahradní sprchu

Jaký vyvine zahradní sprcha Stilista Cascata tlak vody, to záleží jen na vás, protože vy si tlak můžete sami regulovat pomocí páky. Je to stejné, jako u vás doma ve sprše. Zahradní sprcha Stilista Cascata je tak zajímavá, že ji jistě nebudete zakrývat nevzhlednými závěsy.

Materiál, ze kterého je tato unikátní zahradní sprcha vyrobena, snáší vlhkost i extrémní klimatické podmínky a díky tomu je zahradní sprcha Stilista Cascata vysoce kvalitní a výjimečná. Neublíží jí ani voda, ani vysoké teplo. Je velmi odolná.

U zahradní sprchy Stilista Cascata se nemusíte obávat plísní, hub, nebo napadení hmyzem, protože díky použití tropického dřeva takové podmínky přímo miluje. Vyžaduje pouze minimální údržbu, což jistě oceníte.

Výrobce samozřejmě myslel i tak, aby výroba byla co nejšetrnější k životnímu prostředí a to v zájmu zachování tropických pralesů. Zahradní sprcha Stilista Cascata je vyrobena v souladu s kritérii FSC certifikace.

Zakoupit zahradní sprchu

Zakoupit zahradní sprchu

Rate this post
Sdílejte