Proč oslovit designera? Poradí vám zajímavé fígle a sdělí dobré rady.

Proč oslovit designera? Poradí vám zajímavé fígle a sdělí dobré rady.

Sdílejte

Proč oslovit designera? Poradí vám zajímavé fígle a sdělí dobré rady.

By: Jim Larrison

Pokud se rozhodnete zařídit si nové bydlení a v designu dosti pokulháváte, tak máte možnost o pomoc požádat někoho blízkého, o kom víte, že se v této oblasti dobře orientuje. Možná je ale lepší a spolehlivější o rady požádat přímo odborníka na design a to rovnou designera. Pokud máte pocit, že to jsou vyhozené peníze, ale není tomu tak. Designer si totiž za své služby nechá zaplatit, ale zároveň vám pomůže ušetřit místo a sehnat věci levněji. Má v této oblasti mnoho kontaktů a ve finále vám i spousty peněz ušetří.

Sladění výmalby, vybavení i doplňků

Pokud se chcete cítit dobře ve svém bytě a chcete, aby byl pěkný a detailně propracovaný, pak se určitě a zcela jistě na designéra obraťte. Pomůže vám vhodně kombinovat nejen barvy výmalby, ale i materiály vhodné pro použití na závěsy, tapety, sedačku, jaký zvolit koberec, podlahu

Nebo se přihlaste do televizního pořadu, který vám udělá proměnu zdarma. Zde je ale nevýhoda taková, že se vás nikdo nebude ptát na to, co se vám líbí a jak byste si proměnu sami představovali, ale designéři pojedou podle svého uvážení a ve finále vás buď mile, nebo nemile překvapí. Tato proměna vás ale nebude skutečně nic stát a mnozí tedy do ní půjdou po hlavě, proč také ne, když budou mít nové bydlení zadarmo.

Vyberte si designera dle svého gusta

Vraťme se ale ke službám designera. Najděte si jej na internetu, nebo si jej nechte doporučit. Každý designer je svým způsobem typický. Někdo se soustředí na modernu, někdo na venkovský styl, někdo upřednostňuje provance…

Vy si nejprve rozhodněte to, jaký styl byste doma rádi měli a podle toho pak vyberte designéra. Designér není architekt a tak vám doma nebude nic bourat, ani vám nebude dělat žádné příčky a podobně. To, co vidíte v televizi, není až tak reálné, jako je potom skutečnost.

Designér opravdu „jen“ zařídí místnost originálně a podle vašich představ, které mu nutně musíte sdělit. Vše s vámi nejprve prokonzultuje a také předvede 3D vizualizaci, ještě než se do něčeho pustí. Vy díky tomuto máte jasnou představu o výsledku a o tom, jak místnost bude vypadat.

Rate this post
Sdílejte