Kyslíkové koncentrátory

Kyslíkové koncentrátory

Sdílejte

Kyslíkové koncentrátory

Proto, aby byly naše buňky zdravé, potřebují dostatečnou zásobu kyslíku. Pokud ho máme v těle nedostatek, dochází k narušení látkové přeměny a obnovení buněk. Jsme-li v prostředí, kde nám dostatečné množství kyslíku chybí, a to z důvodu například smogu, zvýšené koncentrace ozonu nebo ve špatně větratelné místnosti, pak je to chyba. Pomoci mohou kyslíkové koncentrátory!

Blahodárné inhalování kyslíku

Měli bychom inhalovat kyslík, pomůže nám od mnoha neduhů. Inhalací zpomalíme stárnutí lidských buněk, pomůže nám od bolestí hlavy a tak je velice vhodný pro jedince, kteří často trpí migrénami. Nedostatek kyslíku také způsobuje únavu a oslabí imunity. Možná máte psychické problémy a trpíte depresemi, pak vězte, že svůj stav zlepšíte právě tím, že budete inhalovat kyslík.

Důvodů pro jeho používání je zkrátka mnoho.

Snadnější hubnutí

Také hledáte řešení jak zhubnout a neustále se svou postavou trápíte? Pak je tu jednoduché řešení. I tady vám totiž pomůže inhalovaný kyslík. Ten totiž dosáhne i na vaše nenáviděné, dlouhodbé tukové zásoby a těch se potom velmi lehce zbavíte, což je naprosto úžasné. Navíc získáte dvakrát tolik energie, než kolik byste zíksali z běžného energetického zdroje, což znamená krevního cukru – glukózy.

Pokud navíc sportujete, s kyslíkem spálíte mnohem rychleji nahromaděný tuk v těle, než bez jeho pomoci. Velmi snadno tak upravíte svou tělesnou váhu a ručička na vaší váze bude ukazovat o dost méně.

Chcete být úspěšnější ve sportu?

Pak inhalujte kyslík. Plynný kyslík potřebují vaše svaly k tomu, aby dokázaly unést vyšší zátěž a podávaly lepší výkony. Fyzickou kondici můžete s jeho přispěním zlepšit až o 25%! Díky kyslíku spálíte tukové zásoby mnohem rychleji, zároveň odbouráte únavovou kyselinu mléčnou, rytmus dýchání se zklidní, regeneruje se duševní koncentrace a zmizí stres z nástupu námahy.

Plynný kyslík je potřebný nejen k vyššímu výkonu svalů a vytrvalosti celého organismu, ale potřebují jej také nervové buňky v mozku. Tam zajistí bezchybnou činnost a koncentraci. Zároveň pak odbouráte únavu a stres, protože to jsou následky psychické námahy.

Vyzkoušejte i vy kyslíkové koncetrátory a začněte žít lepší, zdravější a komfortnější život.

Rate this post
Sdílejte