Proměňte svůj interiér pomocí praktických rolet!

Proměňte svůj interiér pomocí praktických rolet!

Sdílejte

Proměňte svůj interiér pomocí praktických rolet!

Kvalitní zastínění, jež vás v létě ochrání před nepříjemnými slunečními paprsky, ve zbylých ročních obdobích zase před vtíravými pohledy sousedů či kolemjdoucích lidí, je základ spokojeného života. Základním a zároveň nejdostupnějším druhem interiérového stínění jsou klasické hliníkové žaluzie, od kterých ale stále více lidí ustupuje. Proč? Nejsou dostatečně atraktivní, nenabízí funkci dekorativního prvku a nejsou nikterak zajímavé. Možná právě onen nudný vzhled je prvotním impulsem, proč se většina lidí žaluzií vzdává a mnohem raději dává přednost praktickým, avšak vzhledově přitažlivým roletám.

Jak vyřešit stínění v křídlových oknech?

Jednou z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších forem stínění představují rolety na křídlová okna. Pro své opravdu široké spektrum využití se s nimi můžete setkat v bytech, kancelářích či v obchodech, kde se stávají stále populárnějším dekorativním prvkem, jež dokáže proměnit vzhled celého interiéru. Nemusíte se bát, že byste přišli o možnost výběru v pestré škále barev, motivů či vzorů. Rolety na křídlová okna jsou k dostání v nejrůznějších barvách, mezi kterými si jistě najdete ten správný odstín, jež dokonale dotvoří celkovou atmosféru místnosti, kam chcete rolety umístit. Materiál, ze kterých jsou rolety vyráběné, není náročný na údržbu a navíc je zárukou opravdu dlouholeté životnosti. Z investice do rolet se proto budete těšit dlouhá léta.

Ani střešní okna nepředstavují problém

Chcete si dopřát příjemné stínění i v místnostech, do kterých vám světlo propouští střešní okna? Pak jsou rolety do střešních oken tou nejlepší volbou právě pro vás. Ani v tomto případě nebudete ochuzeni o možnost výběru, navíc zde máte jednu volbu navíc. Musíte se rozhodnout, co vlastně od rolet do střešních oken požadujete. Chcete lehce utlumit pronikavé sluneční paprsky? Nebo je vaším cílem zatemnění místnosti pro klidný spánek během dne? Či toužíte zamezit přehřívání místnosti? Berte to jako úplně první krok, který musíte podstoupit, než si střešní rolety vůbec pořídíte.

Podlehněte kouzlu římských rolet

Římské rolety sluší každému oknu. Hodí se do kuchyně, ložnice i kuchyně, kde vydrží čisté mnohem delší dobu než nesmrtelná záclona. Římské rolety dokonale zastíní váš prostor a navíc díky nim nepřijdete o elegantní a velice působivý vzhled. Na rozdíl od klasických rolet se ty římské shrnují do elegantně vyhlížejících vlnek, díky kterým bude váš interiér vypadat zajímavě, i když budete mít rolety vytažené.

Rate this post
Sdílejte