Zajeďte si na nákup do Ikei

Zajeďte si na nákup do Ikei

Sdílejte

Zajeďte si na nákup do Ikei

By: OiMax

Zařizujete si byt a chystáte se na nákup nábytku, nebo potřebujete už jen maličkosti, kterými doladíte váš interiér? Milujete obchodní dům Ikea? Pak si zajeďte do Ikei právě teď, protože je nejlepší doba na nákup. Ceny jsou opravdu nízké a najdete tu věci, které si klidně budete moci pořídit i se 70% slevou. Nejvíce se zlevnilo samozřejmě vánoční zboží, ale není vůbec na škodu, nakoupit si něco na příští rok. Zdálo se vám to před Vánocemi předražené, ale přitom se vám to líbilo? Tak si pro to zajeďte teď a příští rok si svou domácnost těmito věcmi můžete ozdobit. Ve slevě jsou samozřejmě ale i ostatní věci, které do svého bytu můžete dát.

Slevy už začali a končí 7. 1. 2015. Na nákup tedy není až tolik času, navíc vše, na co akce jsou, je pouze do vyprodání zásob. Ikea je obchodní dům, který patří u nás mezi nejoblíbenější obchody s nábytkem. Spousta z nás se do produktů Ikea zamilovala a pokud patříte mezi tyto lidi i vy, tak si vyrazte do Ikei také. Nyní zde nakoupíte skutečně velmi výhodně. Na internetových stránkách si pak můžete vyhledat produkty, na které se sleva vztahuje a podle toho si vytvořit i nákupní seznam, nebo můžete poprosit někoho známého, kdo do Ikei jede, aby vám to, či ono vzal.

Určitě se také setkáváte často s otázkou „nejedeš náhodou do Ikei?“, nebo „Nevíš, kdo jede teď do Ikei“? Spousta z nás má totiž tento obchodní dům hodně daleko a tak se tam nevydává často. Pokud ale chcete víc věcí a chcete je se slevou, tak máte nejlepší dobu na to, abyste sem vyrazili a nakoupili si věci v akci. Skladové zásoby zjistíte také na internetových stránkách obchodního domu. Otevřeno je již od soboty 27. 12. a na Silvestra je otevírací doba od 9.00 -16.00, na Nový rok je samozřejmě jako všude jinde zavřeno. Na nákup se vydejte co nejdříve, abyste pořídili co nejlépe.

Rate this post
Sdílejte