Kvalitní plastové okna i dveře jsou spolehlivé, funkční a přináší úspory za...

Kvalitní plastové okna i dveře jsou spolehlivé, funkční a přináší úspory za vytápění

Sdílejte

Kvalitní plastové okna i dveře jsou spolehlivé, funkční a přináší úspory za vytápění

Vybíráme-li nové plastové dveře či okna, potřebujeme, aby plně a dobře splňovaly svůj účel. Díky široké nabídce na našem trhu si můžeme zvolit několikakomorové okna s různě tlustým sklem, v různých barevných provedeních… U dveří, které musí být dostatečně pevné, je taktéž výběr zajímavý a pestrý. Jenže jak se neztratit mezi jednotlivými výrobky?

Vyberte si plastové okna a dveře od známé společnosti

Velmi dobrým vodítkem, podle kterého můžete usuzovat, že nakoupíte dobře, je informovat se o tradici společnosti a ohlasech klientů na její výrobky.

Mezi nejvyhledávanější výrobce plastových oken a dveří se na našem trhu řadí společnost Vekra. Jako značka VEKRA existuje již přes 20 let, což znamená bohatou praxi v oboru otvorových výplní a velmi dlouhou řadu klientů používajících jejich výrobky.

Nechte se inspirovat

Máte-li rádi pocit bezpečí a požadujte zároveň okna s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi, mohla by se vám zamlouvat plastová okna VEKRA Trend.

K jejich přednostem patří: klasický design s odsazeným křídlem, 6ti komorový profil s rozšířenou stavební hloubkou 82 mm, pozinkovaná ocelová výztuha v rámu i křídle zajišťuje tvarovou stabilitu, odolný povrch plastu, stálobarevný plast odolný proti změnám barev vlivem UV záření, zvýšený počet bezpečnostních bodů zajišťující lepší odolnost proti vloupání a další.

Z nabídky plastových dveří by se vám mohly líbit plastové dveře s překryvnou výplní. Přináší nový rozměr plastových vchodových dveří.

Mezi hlavní přednosti patří: 2 mm silná hliníková deska, která zcela překrývá dveřní křídlo z exteriérové strany, hladký vzhled bez viditelného napojení výplně a rámu dveřního křídla, značně pevnější dveřní křídlo poskytuje dveřím lepší tvarovou stabilitu, lepší odolnost proti svěšování, větší tepelná a zvuková izolace, odolnost proti vloupání a další.

Rozhodnete-li se pro společnost Vekra, získáte:

  • kvalitní produkty ze všech materiálů včetně hliníkových fasádních systémů
  • bezproblémovou realizaci
  • spolehlivé a snadno dostupné služby související s objednávkou a montáží otvorových výplní
  • menší výdaje za vytápění
  • produkty šetrné k životnímu prostředí
  • důvěryhodné poradenství a díky dostatečnému finančnímu zázemí společnosti také jistotu o plnění závazků i v záruční a pozáruční době.

Máte-li zájem o okna či dveře od společnosti Vekra, kontaktujte ji. Okna vám nezávazně zaměří, poskytne vám osobní poradenství a vypracuje cenovou nabídku. To vše zcela zdarma!

Rate this post
Sdílejte