Nové byty v Praze 11 se bleskově prodávají. Zbývá jich 25

Nové byty v Praze 11 se bleskově prodávají. Zbývá jich 25

Sdílejte

Nové byty v Praze 11 se bleskově prodávají. Zbývá jich 25

nové byty v Praze 11

Ještě z 25 nových bytů v rezidenci Letokruhy si mohou vybírat zájemci o bydlení v městské části Praha 11. Tato městská část je součástí obvodu Praha 4 a letos v ní začínají vznikat novostavby, které nabízejí 87 nových bytů. Zájem o ně je obrovský. I když prodej začal teprve nedávno, většina už je rezervovaná nebo prodaná.

Nové byty v Praze 4 budou připravené k převzetí už příští rok. A zájem o moderní a příjemné bydlení v blízkosti Krčského lesa je velký. Přestože prodej bytů v novostavbách v rezidenci Letokruhy odstartoval teprve nedávno, v současnosti k prodeji zbývá už jen 25 bytů.

Výběr je stále velký – 1+kk až 4+kk

U dalších 62 bytů se jejich budoucí majitelé rozhodli využít nízké zaváděcí ceny a byty si rezervovali nebo už koupili. Pokud ale máte o nové bydlení v Praze Roztylech zájem, nemusíte se bát – pořád je z čeho vybírat. V nabídce jsou všechny typy bytů – 1+kk, 2+kk, 3+kk i 4+kk. Nejlevnější přitom koupíte už za necelých 2,5 milionů korun.

Součástí novostaveb rezidence Letokruhy v Praze 11 jsou zabezpečené podzemní garáže. Každý byt má také vlastní sklep a majitelé bytů v přízemí budou mít i předzahrádku. Obyvatelé nových bytů v Praze Roztylech v okolí najdou veškerou občanskou vybavenost od obchodů přes školky, školy a lékaře až po vyhlášené restaurace.

Jen 12 minut od centra

Nové byty v Praze 4 budou jen kousek od centra města i od přírody. Nedaleko novostaveb je totiž Krčský les, který ocení všichni milovníci procházek a výletů. V novém komplexu vznikne navíc také zahrada. Jen 1 minutu od nových bytů je stanice metra Roztyly, ze které se do centra Prahy dostanete za pouhých 12 minut.

Pokud hledáte bydlení v nových bytech v Praze 4, neváhejte! V prodeji je ještě 25 bytů – a za zaváděcí ceny!

Rate this post
Sdílejte