Pořiďte si komfortní bydlení obklopené zelení v Praze 9

Pořiďte si komfortní bydlení obklopené zelení v Praze 9

Sdílejte

Pořiďte si komfortní bydlení obklopené zelení v Praze 9

Trendem dnešní doby a zároveň nejčastějším požadavkem zájemců o bydlení se stalo přání vlastnit dům, nebo byt v příjemné a hezkém prostředí se zelení. Častým požadavkem je i dobrá dopravní dostupnost a nízké náklady na provoz domácnosti. To vše vám splní bydlení na Praze 9.

Koupí bytu v Praze 9 získáte mnohé

Máte-li rádi možnost vypít si ranní kávu venku na zahradě, o víkendech si zasportovat na kole nebo si zahrát golf, ale přitom chcete pracovat ve městě, je Praha 9 to pravé pro vás. Do centra Prahy je to pouhých 10 km. Ceny nemovitostí jsou velmi příznivé a všechny novostavby mají vysokou úroveň.

Úsporné byty Dolní Počernice také nabízí. Najdete zde nízkoenergetické bytové domy včetně podzemních garáží. Konkrétně bytový komplex V Čeňku tvoří 3 dvojice takovýchto domů s celkem 53 byty. Levnější a ekonomické bydlení je zajištěno např. zesíleným zateplením obvodových stěn a sedmikomorovými okny s izolačními trojskly.

Tento komplex navazuje na stávající vilovou zástavbu. Prostředí je skutečně hezké, lokalita V Čeňku se nachází 300 metrů od historického centra Dolních Počernic. Můžete každý den podnikat výlety do přírody, nechybí ani sociální vybavenost, jako je škola, úřad, bankomat, restaurace i obchody.

Pořiďte si pozemek a postavte dům dle vašich představ

Dobrou zprávou pro ty, kdo hledají pozemky na prodej Praha je, že Dolní Počernice nabízí i tuto variantu. Celkem 62 pozemků o výměře 302 – 903 m2 je připravených k výstavbě. Můžete si tak splnit sen o vlastním rodinném domku, který bude vypadat právě tak, jak si představujete. Vzhled domu je na vašem rozhodnutí, stačí dodržet maximální výšku dvou podlaží a rozlohu od 100 do 215 m2. V případě, že byste měli zájem o větší pozemek, je možné některé pozemky sloučit.

Jestli ještě nemáte úplně rozmyšleno, jak bude váš dům vypadat, můžete si vybrat i z 12 typů domů na klíč v nízkoenergetickém a pasivním standardu.

Ať v byte, nebo v rodinném domě, bydlení v Dolních Počernicích bude celou vaši rodinu jistě bavit a naplňovat.

Rate this post
Sdílejte