Dokonalý relax doma? Pořiďte si saunu do bytu a užívejte si ho...

Dokonalý relax doma? Pořiďte si saunu do bytu a užívejte si ho kdykoliv

Sdílejte

Dokonalý relax doma? Pořiďte si saunu do bytu a užívejte si ho kdykoliv

sauna-3Proč za dokonalou relaxací chodit pryč, když si ji můžete užít doma? Stačí si pořídit saunu do bytu – zabere jen něco málo přes metr čtvereční. Domácí saunu vám navíc kvalitní dodavatel přizpůsobí na míru. A je jedno, jestli dáváte přednost klasické finské sauně, infrazáření nebo třeba parní lázni.

Na výběr máte kteroukoliv z těchto variant a dokonce i všechny dohromady.  Vyberte si tu, které dáváte přednost a zvolte domácí finskou saunu, infrasaunu nebo kombinovanou saunu.


Laciné sauny z dovozu? Pozor na ně

sauna-2Dejte si ale pozor, abyste si vybrali kvalitní domácí saunu. Běžné sauny do bytu, které seženete ve velkých obchodech, jsou dovážené například z Číny. Tam jsou sériově vyráběné z nekvalitních materiálů. Má to několik nevýhod.

  • Dlouho se nahřívají.
  • Infrazářiče nemají léčebné účinky.
  • Jsou z levného dřeva, které nevydrží tak dlouho.
  • Složitě se udržují, protože v nich jsou nedostupná místa.
  • Nadstandardní vybavení (například MP3 přehrávače) funguje špatně.
  • Chybí kvalitní a dlouhodobý servis a záruka.

Sauna na míru: záruka kvality

Pokud si chcete saunu v bytě užívat a mít jistotu, že vydrží, zapomeňte na hromadně vyráběné modely za 20 tisíc korun. Raději se poohlédněte po kvalitě, u které podobná rizika nehrozí.

sauna-1Například česká společnost SaunaSystem nabízí kvalitní sauny do bytu už za něco málo přes 35 tisíc korun. Vejdou se do každého bytu a firma vám je přizpůsobí přesně na míru. Sami si vyberete dřevo, které vám vyhovuje (např. abachi, které nepálí ani v tom největším horku), zvláštní vybavení nebo třeba infrazářiče (např. Phillips Vitae, který má prokazatelně léčivé účinky a plný výkon už 1 vteřinu po zapnutí).

Sauny do bytu od SaunaSystemu se navíc snadno udržují. Podlahu i lavice stačí jen otřít. A na obložení dostanete záruku až 10 let.

Rate this post
Sdílejte