Levné novostavby pořizujte s rozmyslem!

Levné novostavby pořizujte s rozmyslem!

Sdílejte

Levné novostavby pořizujte s rozmyslem!

By: seier+seier

Všichni z nás chtějí mít krásný domeček, podle svých snů, kde si bude žít spokojený život. Avšak realita bývá bohužel nezřídka úplně jiná. Zdědíte starý dům, do kterého je třeba investovat nejen mnoho financí, ale hlavně času. Není lepší koupit si nějakou levnou novostavbu?

Co je to novostavba?

Novostavba je nově postavený dům, ve většině případů se jedná o rodinný domek, který je nabízený k okamžitému bydlení pro jakoukoliv rodinu. Výhodou je, že je vše nově uděláno, což znamená, že několik let není nutné na zednické práce kolem nového domu ani sáhnout.

Levné, ale také kvalitní?

Je mnoho firem, které chtějí své potencionální zájemce nalákat na nízké ceny, a tak nabízejí levné novostavby. I když se vám může nízká cena mnohdy líbit, měli byste se zamyslet, zda opravdu odpovídá ceně majetku a kvalitě domu, jak společnost slibuje. Pokud někdo nabízí opravdu výrazně nízkou cenu za něco, kde je skutečná hodnota viditelně vyšší, je jasné, že na něčem musel ušetřit. Bohužel tím, na čem se šetří, bývá především materiál, který byl použitý na realizaci novostavby.

Jak poznám, že jde o klamnou nabídku?

Při hledání levných novostaveb jako první hledáme často v inzerátech. A právě tyto inzeráty mohou být mnohdy zavádějící, jelikož zákazníkům nabízejí extrémně krásné podmínky za nezvykle nízkou. Většinou pak ale při prohlídce dojde ke zklamání.

Aby byl inzerát pravdivý, museli bysme si na prohlídku domu vzít i mnoho fantazie… Někteří inzerenti se dokonce nebojí ani toho upravit si fotografii nově zrekonstruovaného bytu, aby byl pro budoucí nájemníky či vlastníky zajímavější nabídkou. Klamavé inzeráty na realitních serverech již zaskočily mnohé zájemce.

Jaké byty či domu mohu naleznout?

Fantazii se meze nekladou. Dnes existuje opravdu mnoho variant, proto není těžké najít přesně to, co hledáte. Pokud chcete něco originálního, svěžího a krásného, tak byste si neměli nechat ujít mezonetové byty. Jedná se o variantu, která je velmi populární.

Teoreticky by se dalo říci, že mezonetový byt je bytová jednotka, která se nachází ve dvou podlažích daného objektu. U nás tak můžete využít třeba půdních vestaveb či v horních patrech, kde nejen, že využijete prostor, ale také si uděláte příjemné hnízdečko. Mezonetový byt bude praktický a zároveň příjemný, působí vzdušným dojmem. Kromě toho bude také úspornější.

Rate this post
Sdílejte