Zajímáte se o prodej bytů v Praze? Obraťte se na Pražskou správu...

Zajímáte se o prodej bytů v Praze? Obraťte se na Pražskou správu nemovitostí.

Sdílejte

Zajímáte se o prodej bytů v Praze? Obraťte se na Pražskou správu nemovitostí.

Jestliže pro svou rozrůstající se rodinu hledáte nový byt v Praze nebo se zajímáte o pronájem kanceláří, neměli byste rozhodně minout společnost Pražská správa nemovitostí, spol. s.r.o. Ta nabízí byty jen ve vlastních objektech. Nebudete tak platit žádnou provizi za zprostředkování, jako je to u realitních kanceláří.

Zkušená, spolehlivá, vstřícná

Na poli prodeje nemovitostí se pohybuji již od roku 1991, což je důkazem její zkušenosti i profesionálního přístupu. Za dobu svého působení zajistila nové bydlení velmi mnoha spokojeným klientům nejen v Praze, ale i jiných městech v ČR.

Má za sebou úspěšné developerské projekty, např. Rezidenci EXPO v Karlíně, nebo projekt Viladomy Azalková, jenž získal cenu architektů a veřejnosti za Prahu 10 v soutěži Projekt roku 2011.

Velká nabídka ve všech částech Prahy

Ať už hledáte byty v kterékoli části Prahy, nabídka je skutečně velká a tak si určitě vyberete. Aktuálně je k mání více než 850 bytů jak po celé Praze, tak v dalších částech Čech, jako je v Kladně, Pardubicích, ve Slaném, Hradci Králové a Odolene Vodě.

PSN s.r.o. vám velmi ochotně zašle individuální nabídku, stačí, abyste jí zaslali svou poptávku. Až do 23. prosince 2014 navíc můžete využít akční nabídku a získat nový byt až se slevou 400 000 Kč!

Snadné vyhledávání

Jestliže navštívíte internetové stránky společnosti Pražská správa nemovitostí, spol. s.r.o., zjistíte, že je velmi snadné vyhledat si byt v Praze, který vás zajímá. Stačí zvolit si typ nemovitosti, zakliknout město, prostorové dispozice a cenové rozpětí. Pak už nezbývá než kliknout na kolonku „Vyhledat“ a zobrazí se vám byty odpovídající vašim požadavkům a přáním.

Obraťte se i vy na spolehlivého partnera, kterým je tato společnost. Budete jistě spokojeni a oceníte její profesionální přístup.

Rate this post
Sdílejte