Dobré finty při úklidu

Dobré finty při úklidu

Sdílejte

Dobré finty při úklidu

By: regan76

Pokud i vy přemýšlíte, jak si zajistit dokonalou domácnost a chtěli byste vyzrát na skvrny, tak i na různé jiné nedokonalosti ve vaší domácnosti, pak si přečtěte, jaké domácí suroviny, vám mohou pomoci a to bez drahého utrácení za čističe. Jsou totiž i mnohem levnější věci, které skutečně fungují.

Pokud chcete mít hygienicky čistou domácnost, pak používejte na úklid ocet. Je to stará známá věc, kterou docílíte dokonalé čistoty. Ocet nalijte do kbelíku s vodou a poté vytřete podlahu, nebo s ním můžete v kombinaci s vodou utírat povrchy, ale také mýt i okna. Ocet je mezi čisticími prostředky skutečně nenahraditelný, a rozhodně by vám neměl v domácnosti chybět. Velmi důležité je také to, že jej koupíte za skvělou cenu, za jakou čisticí prostředek jen těžko pořídíte.

Trápí vás zatuchlé oblečení, když přijedete například na chatu a nevíte co s tím? Jak se zbavit tohoto nepříjemného aroma? Vynikající účinky má vodka, kterou nalijete do rozprašovače a danou věc s ní postříkáte. Nebudete se stačit divit tomu, jak dobře to vše funguje. Zatuchlost zmizí jako mávnutím proutku.

Trápí vás to, že jsou vaše černé džíny seprané? Ale co s tím? Je nějaká účinná zbraň na to, abyste své džíny snadno dali do původního stavu? Ano je. Je to instantní káva. Připravte si hrnek velmi silné kávy a nalijte jej do pračky spolu s pracím prostředkem. Nebojte se toho, že džíny budou nepříjemně páchnout. To vůbec ne. Budou voňavé a opět o tón tmavší. Pokud chcete projasnit barvy vašeho oblečení, pak přidejte do pračky 1dcl soli. Prádlo tak získá opět krásnou a jasnou barvu. Pozor však na jemné kousky. Ty by nemusely dopadnout vůbec dobře. Raději takto oživte pouze prádlo bavlněné.

Pokud vás trápí skvrny, použijte mléko, které na skvrnu nalijete. Nechte chvíli působit a pak prádlo vložte do pračky. Skvrna vybledne.

Rate this post
Sdílejte