Jste příznivci oslav a setkání s přáteli? Určitě využijete praktický a skladný...

Jste příznivci oslav a setkání s přáteli? Určitě využijete praktický a skladný zahradní pivní set.

Sdílejte

Jste příznivci oslav a setkání s přáteli? Určitě využijete praktický a skladný zahradní pivní set.

Většina z nás tenhle velmi funkční zahradní nábytek dobře zná. Možná v trošičku jiné podobě, ne tak hezky opracovaný, ale princip je stejný… Už jako malé děti jsme na podobných lavicích sedávali se sodovkou vedle taťky, jako náctiletí na velkém festivalu, ale také později na venkovních, letních zábavách. Je lety prověřeno, jak dobře slouží a proto je stále žádaným zbožím.

Z čeho se pivní sety skládají

Kouzlo je právě v jednoduchosti, která je pivnímu setu vlastní. Skládají se z 1 lavice o rozměrech 200 x 50 cm a dvou lavicích o rozměrech 200 x 25 cm. K tomuto „beer setu“ se vejde pohodlně osm osob. Pořídíte-li si pivní set o rozměrech 220x25cm, usadíte až 10 osob, které budou spokojeně popíjet výborně vychlazené pivo.

K výrobě je použito FIR dřevo o tlouště 28mm, což je zárukou vysoké pevnosti při zatížení a častém používání. Podrobnější informace najdete na stránce http://www.bahnik.cz/zahradni-nabytek/pivni-sety.

Využití pivních setů

Protože se jedná o velmi skladný, lehký a jednoduše rozložitelný i složitelný zahradní nábytek, využijete ho nejen doma, ale i kdekoli jinde. Vejde se do osobního automobilu – ostatně složený má jen cca 220 x 50 x 15 cm, proto si jej můžete převézt např. na chatu, ke kamarádům na oslavu, k vodě…

Uplatnění najdou i při pořádání zábav, oslav, festivalů, kulturních událostech, sportovních akcích, na zahrádkách restaurací, nebo při firemních akcích či pivních slavnostech.

Kde jsou pivní sety k sehnání

Společnost Bahnik.cz, která tyto kompaktní a proti povětrnostním podmínkám odolné pivní sety prodává, má svůj výdejní sklad v Pardubicích. Objednáte-li si pivní set v e-shopu společnosti, můžete využít dopravu setů zdarma po celé ČR. Pokud budete chtít, je možné nakoupit i na splátky. Ceny pivních setů jsou velmi příjemné, ostatně porovnání cen najdete např. na adrese http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=pivni+set.

E-shop společnosti Bahnik.cz se pyšní certifikátem Ověřeno zákazníky, což je vaší zárukou, že se jedná o spolehlivý, rychlý a vstřícný obchod. Poskytuje i možnost vrátit zboží do 14 dnů bez udání důvodu.

Zapůjčení pivních setů

Víte-li, že budete pivní sety potřebovat jen na několik dnů, můžete si je pouze zapůjčit. I tuto službu společnost Bahnik.cz nabízí.

Užijte si pohodové nadcházející léto i s přispěním zahradního nábytku pořízeného díky společnosti Bahnik.cz.

Rate this post
Sdílejte