S Liškou máte vždy jistotu

S Liškou máte vždy jistotu

Sdílejte

S Liškou máte vždy jistotu

Když se řekne Českomoravská spořitelna, málokdo si tento název vybaví, ale naopak, když řeknete Liška, tak každý přesně ví, co máte na mysli. A víte co? Ať použijete jakýkoliv název, vždy se jedná o jednu společnost, které má dobrou reputaci a mnoho spokojených zákazníků.

Českomoravská spořitelna, chcete-li Liška

Je stará již dvacet dva lety a po celou tu dobu se snažila pomáhat klientům s každodenními situacemi, kde velkou roli hrají finance. Každý rok udělala tato spořitelna něco, co by jí posunulo dále, a tak se stala pro lidi velmi atraktivní a díky tomu se nyní může chlubit tím, že jde o největší stavební spořitelnu v naší republice.

Pravdou je, že Českomoravská stavební spořitelna se zabývá zejména službami okolo stavby a rekonstrukce, avšak jako každá jiná spořitelna i tato nabízí i jiné produkty. A to z toho důvodů, aby spokojení zákazníci mohli mít vše, co potřebovali na jednom místě.

Liška vám rozumí

Díky tomu, že je tato spořitelna na trhu již několik let, přesně ví, co lidé potřebují a chtějí. Také se snažím lidem vyhovět. Jednou z velkých výhod, kterou Liška nabízí je také komunikace pomocí internetu, kde si můžete nejen hlídat své úspory a transakce s nimi či splátky a podobně, ale také si na jejich internetových stránkách můžete přímo objednat některý z produktů, které se vám budou zamlouvat. Dokonce, zde také mají kalkulačku, pomocí které si můžete spočítat, co bude pro vás výhodnější.

Peníze navíc se vždy hodí, aneb Stavební spoření otevírá zadní vrátka

Stavební spoření je velmi vhodný produkt téměř pro každého. Když budete myslet na své potomky, tak jim můžete díky stavebnímu spoření usnadnit let dospělosti, můžete také myslet sami na sebe a spořit si na stará kolena, abyste nemuseli chodit do práce i v důchodovém věku. Anebo to můžete využít v průběhu života, když budete potřebovat nový dům, auto a podobně. Ovšem záleží na tom, kolik financí jste schopni měsíčně odkládat a po jakou dobu.

Samozřejmě, že když máte stavební spoření na delší dobu, tak vás to vyjde výhodněji, avšak někteří lidé se bojí, že přijdou o své pracovní místo a pak nebudou mít peníze na víc, které by mohli odkládat.

Pokud se rozhodnete pro stavební spoření u Českomoravské stavební spořitelny, tak dostanete nejlepší nabídku, což bylo zjištěno podle statistik v porovnání s jinými bankami a spořitelnami. Také dostanete poměrně dobré procento na zhodnocení vašich vkladů, aby vaše úspory opravdu rostly. A navíc zde máte možnost, že po šesti letech můžete peníze využít na cokoliv.

Výhodné spoření pro každého

Pokud chcete naspořit peníze svým ratolestem, abyste jim usnadnili život, tak dostanete lepší nabídku. Jedná se o spoření pro děti, kdy vám budou peníze narůstat a vy nemusíte platit poplatky a ani daně, což znamená, že peníze budou narůstat daleko rychleji. Navíc tyto peníze můžete i čerpat a to aniž by se vám změnila úroková sazba, což je také velká pomoc.

Kromě spoření pro děti existuje také služba Liška plus, což je naopak podpora na stáří, kde si můžete peníze spořit a vám budou narůstat. Výhodou je, že vyplacení těchto peněz není navázána na starobní důchod, takže i kdybyste se rozhodli, že půjdete do důchodu například o dva roky dříve anebo naopak později, tak peníze dostanete.

Samozřejmě, že Liška neboli Českomoravská stavební spořitelna má spoustu jiných velmi zajímavých služeb, o čemž se můžete přesvědčit sami na jejich internetových stránkách anebo na některé z mnoha poboček.

Liška je osvědčená kvalita, kde jsou lidé spokojení a proto se zde rádi vracejí. Spokojenost zákazníků svědčí o tom, že zde vás určitě nepodvedou, ale naopak pomohou vám, když to budete potřebovat.

Rate this post
Sdílejte