Návrhy interiéru i ve 3D provedení

Návrhy interiéru i ve 3D provedení

Sdílejte

Návrhy interiéru i ve 3D provedení

Při zařizování nového domu spousta zákazníků trochu zapomíná na důležitou místnost, a tou je koupelna. Zatímco na vybavení interiéru kuchyně, ložnice či obývacího pokoje si často zvou bytové architekty, koupelnu mnohdy odbydou pouhou vanou a umyvadlem, případně sem ještě umístí pračku.

Vytvořit zajímavě a inspirativně řešenou koupelnu přitom není složité a pomoct mohou často jen drobné dekorativní či designové úpravy. Místnost rozjasní i jiné barvy než klasická bílá, originální doplňky a obklad či netradičně navržené úložné prostory. V případě náročnějších úprav může při rozhodování pomoct 3D vizualizace.

Díky tomuto návrhu zákazník získá snáze představu, jak se do místnosti vejde například plánovaná vana nebo jak by vypadalo v místnosti druhé umyvadlo. Zároveň si tak lze navrhovaný interiér prohlédnout z několika pohledů a rozhodnout se, zda přidat další doplňky nebo jestli má vybrané vybavení vhodnou velikost. Díky možnosti tisku může navíc svůj návrh snadno zkonzultovat i s dalšími lidmi.

T2U

Rate this post
Sdílejte