Stavíte dům? Splácíte? Půjčte si

Stavíte dům? Splácíte? Půjčte si

Sdílejte

Stavíte dům? Splácíte? Půjčte si

V dnešní době není vůbec ostuda přiznat si, že máte finanční problémy. Situace není lehká a v případě, že rekonstruujete bydlení, stavíte nebo splácíte půjčku na bydlení, je to ještě těžší. Právě lidem finančně zatíženým pořizováním bydlení se to stává často. Je potřeba zaplatit měsíční splátku nebo byl materiál na stavbě o něco dražší a do výplaty zbývá ještě týden. V takové situaci je pro vás jako dělaná půjčka před výplatou.

Tyto půjčky obecně nabízí zapůjčení menších částek (obvykle do deseti tisíc korun) na krátkou dobu (jeden měsíc). Díky tomu, že jde o malé částky, je rychlá půjčka vyřízená ještě tentýž den a peníze dorazí do několika hodin. Záleží na bance, kterou máte. V případě jiné banky než používá společnost, od které si půjčujete, vám peníze přijdou druhý pracovní den. Pokud si částku necháte poslat poštovní poukázkou, bude to trvat pár dní.

Jak rychlá půjčka před výplatou funguje?

Není potřeba osobní schůzka, půjčku lze zařídit online nebo přes SMS zprávu. Jedná se o nebankovní půjčku, nikdo nebude chtít vidět, zda máte zápis v registru či doložení příjmu. Nepotřebujete dokonce ani ručitele. Stačí se zaregistrovat, vyplnit pár údajů na webu a do 60 minut od podání žádosti můžete mít peníze na svém účtu.

Půjčka ihned na webu www.finpujcka24.cz se pohybuje od 1000 Kč do 8000 Kč a je možné vybrat si dobu splácení od týdne do 35 dní. Pokud uvidíte, že nestíháte splácet, půjčku jde za poplatek kdykoliv prodloužit. Na webové kalkulačce přitom předem uvidíte, kolik korun celkově ve splátkách zaplatíte, takže se nemusíte bát skrytých poplatků.

Jakmile se už na webu jednou zaregistrujete, získáte možnost objednávat si půjčky přímo ze svého mobilu bez připojení k internetu. Pošlete SMS zprávu z čísla spárovaného s vaším účtem a vše funguje stejně jako při vyplnění webové žádosti.

Rychlé půjčky před výplatou jsou tu pro každého. Někomu chybí pár stovek, někomu pár tisíc. Stovky i tisíce však můžete mít doma ještě dnes.

Rate this post
Sdílejte