Nudí vás běžný styl koupelen? Zařiďte si ji v retro stylu!

Nudí vás běžný styl koupelen? Zařiďte si ji v retro stylu!

Sdílejte

Nudí vás běžný styl koupelen? Zařiďte si ji v retro stylu!

retro_vana

Při rekonstrukci interiéru nebo zařizování nového bydlení stojíme před rozhodnutím, jak místnosti bytu pojmeme. Dobrým tipem a zároveň i současným hitem je návrat ke kvalitním a robustním materiálům v retro stylu.  

Retro vybavení bytu je vizuálně zajímavé a zároveň nás tak trochu přenese do časů našich babiček. Lehký nádech historie si řada lidí užívá i přesto, že vybavit si bydlení ve stylu retro nebývá z nejlevnějších, především pokud máme ve sbírce originální kousky. V retro stylu však pořídíme i nové vybavení, které často nepostrádá kvality výrobků z minulého století.

Moderní retro v koupelně

Dominantou retro koupelny bývá především volně stojící vana v oblých křivkách. Naprosto působivá je kupříkladu vana s bronzovými nožkami, kterou jste už jistě někdy zahlédli ve filmech.

Pokud nemáte pro volně stojící vanu v koupelně dostatek místa, není problém vybrat si ani retro sprchový kout. Lze pořídit krásné designové kousky, které se vyrábí s bočními stěnami z čirého skla a s bronzovým dekorem.

retro_baterieChcete-li koupelnu v retro stylu, nesmíte zapomenout na vodovodní baterie a sprchové hlavy. Právě design těchto kovových prvků je to, co dává koupelně ten správný nádech. Jestliže jste si o retro doplňcích do koupelny zatím příliš nezjišťovali, zaručeně vás překvapí, že jsou k dostání i pětiprvkové baterie, jež se umisťují na okraj vany.

Tyto baterie se dají umístit na jakoukoli akrylátovou vanu, jedinou podmínkou je dostatečně široký okraj. Baterii, sprchu a výtokovou hadici lze namontovat buď u sebe, nebo za pomoci propojovací flexi hadice kdekoli jinde na okraj vany. Třešničkou na dortu je i označení teplé a studené vody na kohoutcích Hot, Cold v angličtině. Na požádání lze objednat i označení vody v italštině.

Kompletní retro sortiment pro koupelnu

Neváhejte a inspirujte se kupříkladu na stránkách Hezkakoupelna.cz, kde naleznete veškerou retro výbavu pěkně pohromadě. Nachází se zde sanitární keramika, kamenná umyvadla, toalety, koupelnový nábytek a mnohé jiné. Budete okouzleni a získáte kvalitu v netradičním kabátě.

Rate this post
Sdílejte