Podložka na matraci Coolmax Origin

Podložka na matraci Coolmax Origin

Sdílejte

Podložka na matraci Coolmax Origin

Proč mít na matraci ještě podložku Coolmax Origin? Protože tato podložka hřeje, vyrovnává nerovnosti matrace, odvádí vlhkost a odpuzuje mikroby. Jde o podložku, která je vyrobena v česku pomocí nejmodernější technologie a která má skvělé vlastnosti. Tato kvalitní podložka, udělá z obyčejné matrace neobyčejnou.

Zdá se vám zbytečné kupovat si novou matraci a dávat za ní tisíce? Pak to nedělejte, nechte si svou starou a kupte si pouze potah na matraci. Ušetříte díky tomu spousty peněz. Podložka na matraci Coolmax Origin přinese příjemný a klidný spánek. Po probuzení se budete cítit naprosto příjemně, protože vaše noc bude klidná a ničím nerušená.

Prvotřídní podložku Coolmax Origin vyrábí český výrobce PiCaSo manufaktury. Koupit si ji můžete v rozměrech 80×200 až 180×200. Podložka příjemně hřeje a vyrovnává nerovnosti matrace. Má protiroztočové a protibakteriální složení. Coolmax Origin je kvalitně zpracovaná a je vyrobena z kvalitních materiálů. Velmi příjemně zateplí matrace, vyrovná všechny nedokonalosti a zabraňuje pronikání prachu, roztočů a dalších alergenů z matrace.

Působí jako protialergická zábrana, která mikroby přímo odpuzuje. Jste-li alergik, nebo máte alergika v rodině, tak byste ji určitě měli mít. Zpříjemněte si spánek na kvalitní podložce, protože zcela jistě se vám na ní bude spát dobře.

Jedete na noc do hotelu a nelíbí se vám pocit, že si leháte na matraci, kterou osobně neznáte a nemáte k ní důvěru? Nikdy nevíte, co vše se pod prostěradlem skrývá a co se na matraci kdy stalo. Ochraňte se tedy podložkou, kterou si sebou můžete vzít i na cesty. Podložka je vodoodpudivá a velmi efektivně odvádí lidskou vlhkost, kterou ale nevstřebává do svých vláken. Máte rádi teplo a zima je váš nepřítel? Pak byste měli mít tuto podložku i vy. Pokud vám příliš nevyhovuje současná matrace, ale nechcete utrácet jmění za novou, tak si kupte pouze podložku a problém je vyřešen.

Rate this post
Sdílejte