Vysouvací postel

Vysouvací postel

Sdílejte

Vysouvací postel

By: SantaRosa OLD SKOOL

O co jde, co si pod tímto pojmem představit? Jedná se o postel, která je pouze jedna, ale ze které si po vysunutí můžete udělat postele dvě. Výhod má tato postel nespočet.

V první řadě, řeší místo. Máte-li v bytě, pokojíčku málo místa a máte dvě děti, pořiďte jim tento typ postele. Ráno totiž postel stačí zasunout a hned je v místnosti místo na hraní a večer zase vysunout a jde zde místo na spaní stejně tak, jako byste měli letiště. I v ložnici se dá tato postel skvěle využít.

Máte malý byt a potřebujete pracovnu? Nemáte pracovnu kam dát? Ložnice je malá? Opět to můžete vyřešit vysunovací postelí a máte po starostech. Večer vysunete postel do dvojité verze a ráno ji jako mávnutím kouzelného proutku opět schováte a v místnosti můžete i pracovat.

Další výhodu tato postel přináší tehdy, když u vás spí návštěva. Hodně z nás také řeší to, že se rozpadla rodina a děti chodí k jednomu z rodičů spát pouze o víkendu. Z pravidla chce mít svou postel, to je jasné, ale mít kvůli tomuto víkendu, který je většinou jednou za 14 dnů o další postel v bytě navíc, je nesmysl a proto dobře poslouží tato vysunovací postel, kterou po odchodu dítěte, lze opět zasunout a udělat z ní jednu. Naprosto praktická věc, kterou by doma potřebovala spousta z nás.

Řeší jak nedostatek místa, tak i možnost vyspání nečekané, ale i pravidelné návštěvy, která však nespí v domácnosti pravidelně. Vhodná je i pro ty, kdož místnost obývají každý den. Někdo ji ocení i proto, že má rád při spaní velký prostor a přes den chce mít zase více místa v místnosti.

Vysouvací postel je něčím, co ocení spousta z vás. Jen se nad tím zamyslete, jaké by u vás doma našla uplatnění a jak byste ji zcela jistě využili.

Doporučit lze postel z Ikeii, protože nejen že hezky vypadá, ale má také úložné prostory, které se hodí vždy. Navíc při rozložení jsou obě postele vedle sebe stejně vysoké a tak skutečně vypadají jako letiště.

Rate this post
Sdílejte