Projekční plátna v domácnosti? Vstříc novým zážitkům

Projekční plátna v domácnosti? Vstříc novým zážitkům

Sdílejte

Projekční plátna v domácnosti? Vstříc novým zážitkům

Uvažujete-li o tom, jaké změny udělat v domácnosti, máme pro vás tip. Pokud patříte k milovníkům filmu, případně si rádi v rodinném kruhu prohlížíte fotografie, doporučujeme zvážit pořízení projekčního plátna.

Projekční plátna – pestré využití, široký sortiment

Projekční plátna lze využít při mnoha příležitostech, např. při firemních prezentacích, ve školách, v barech při promítání sportovních zápasů, ale také v domácnostech. Jejich nespornou výhodou je snadná instalace, takže si i doma můžete jednoduše vytvořit alespoň částečně atmosféru jako v kině. Kromě promítání filmů je navíc lze využít i při prohlížení rodinných fotografií.

Aktuálně si navíc můžete vybrat z pestré škály projekčních pláten, tedy jak z různých typů, tak z různých velikostí. K dispozici máte nástěnná či stojanová plátna, které navíc shodně existují ve více variantách. Velikost pak vybírejte s ohledem na počet diváků. To znamená, že pro domácí promítání nemusí být projekční plátno příliš rozměrné. Ostatně velká plocha by se do běžné místnosti ani nevešla.

Kde sehnat projekční plátno levně?

Pokud žádáte vysokou kvalitu obrazu, musíte si pochopitelně pořídit kvalitní projekční plátno, což se ovšem podepisuje také na jeho ceně. Přesto můžete při nákupu špičkových výrobků znatelně ušetřit. Ptáte se jak? V současné době lze nakoupit v mnoha obchodech, jež se liší kvalitou služeb i pořizovacími cenami jednotlivých produktů. A kupříkladu v e-shopu Infoto.cz naleznete prvotřídní projekční plátna v mnoha variantách, za která neutratíte horentní sumy peněz.

Rate this post
Sdílejte