Náš obývací pokoj zdobí holandský nábytek

Náš obývací pokoj zdobí holandský nábytek

Sdílejte

Náš obývací pokoj zdobí holandský nábytek

Každý si svůj pokoj zařídí podle svých představ. A pokud jste jako malí snili o tom, že byste chtěli bydlet na zámku, tak se vám nyní mohou vaše sny splnit. Stačí, jen když si pořídíte krásný holandský nábytek.

Nábytek jako na zámku

Co se máte představit pod pojmem holandský nábytek? Mnozí netuší, jaký je rozdíl mezi tím našim a holandským, ale když se podíváte na obrázky či fotografie anebo rovnou navštívíte prodejnu s tímto nábytkem, tak okamžitě spatříte ty rozdíly. Největší rozdíl spočívá v tom, že nábytek je daleko větší, mohutnější a svým vzhledem připomíná ty kousky nábytků, které vidíte v interiérech zámků, protože jsou naprosto přepychové.

Materiál musí být kvalitní

Samozřejmě, že kromě zámeckého vzhledu, je také důležitá zámecká kvalita. Pod holandský nábytek rozhodně nespadají plastové židličky, avšak naopak jedná se o nábytek vysoké kvality. Jednoznačně se jedná o masiv, který je často doplňován kvalitními a zdobnými látkami, zejména co se týče židlí. A v některých případech, hlavně u pohovek a křesel je použitá také kůže. Takže je nábytek nejen krásný, ale také velice kvalitní.

Nábytek z druhé ruky

Vzhledem k tomu, že je holandský nábytek natolik kvalitní, tak se v mnoha případech převáží přímo z Holandska až k nám. Pravdou je, že některé firmy se zabývají dovozem již použitého nábytku, který i po mnoha letech vypadá jako nový. Mnohdy je to výhodou, protože dostanete to, po čem toužíte, což je krásný a kvalitní materiál, a budete jej mít za velmi příznivé ceny. Navíc když už jej před vámi někdo vlastnil, tak k vám vnikne takové kouzlo toho tajemna, protože nevíte, kdo to zrovna byl a nakonec můžete zjistit, že to měl i někdo slavný a vážený.

Chci nový holandský nábytek

Je jasné, že někteří lidé nechtějí nějaký starý a použitý nábytek, když si zařizují novou domácnost, protože chtějí mít vše nové a krásné. A proto také hledají firmy, které nabízí úplně nové kousky holandského nábytku. Samozřejmě, že tyto firmy existují, avšak vzhledem ke kvalitě je nutné počítat s vyšší sumou. Na druhou stranu se vám vyplatí do tohoto nábytku investovat, protože jeho cena se vám jednou vrátí.

Vybavený máme celý dům

Pokud se vám tento styl nábytku líbí a máte našetřenou pěknou sumu, s kterou byste chtěli pohnout, tak není žádný problém vybavit si holandským nábytkem celý domov, protože v tomto stylu se dělá naprosto všechno. Ať už chcete ložnici, kuchyň či třeba malou útulnou knihovničku. Dokonce můžete svou domácnost jen doplnit nějakými zajímavými doplňky, které navodí tu správnou atmosféru.

Holandský nábytek je drahý, ale díky němu se budete i doma cítit jako na zámku.

Rate this post
Sdílejte