Rozkládací jídelní stůl – výborné řešení pro velké oslavy

Rozkládací jídelní stůl – výborné řešení pro velké oslavy

Sdílejte

Rozkládací jídelní stůl – výborné řešení pro velké oslavy

Blíží se čas Vánoc, a proto k sobě domů většinou zveme velkou část rodiny, se kterou jsme se delší či kratší čas neviděli. Jestliže nemáme speciální místnost v domě, kde podobné rodinné sešlosti uspořádáváme, budeme řešit, jak vše potřebné na stůl uložíme, jak usadíme hosty i domácí a to vše spojíme se svátečností a vkusem. Pohodlí a příjemný pocit k této atmosféře zajisté patří.

Jak však vyřešit usazení hostů i uspořádání všeho potřebného na stole, aby se nikdo necítil stísněně, měl dostatek místa k jídlu a zároveň nechybělo nic, pro co byste byli nuceni odcházet? Velmi dobrým řešením může být rozkládací jídelní stůl. K dostání je v mnoha provedeních a i ze zdánlivě malého stolu během chvíle uděláte stůl prostorný, velký a přitom pevný.

Rozkládací jídelní stůl, se kterým budete plně spokojeni

Výrobci rozkládacích jídelních stolů používají pro výrobu různé materiály, design obměňují a snaží se vyhovět všem požadavkům, které zákazníci mají. Kvalitní rozkládací jídelní stoly najdete kupříkladu na webových stránkách e-shopů s nábytkem. Jsou zde stoly čtvercové, obdélníkové, užší i širší, v různých barvách, stylech, pro honosnou hostinu i běžný život, kdy jste doma např. dva, ale na víkendy se vrací domů děti a stůl je potřeba zvětšit pro 6 osob.

Velmi hezky působí např. rozkládací jídelní stůl Halmar – Lorenzo pro osm osob. Jeho rozměry jsou 75 x 180 – 220 x 110 cm a poskytuje dostatek prostoru pro vše, co na stůl patří. Má elegantně leštěný povrch i způsob řešení nohou, v barevném světlém provedení se hodí do mnoha jídelen. Stůl je dostatečně pevný, ať už ve složeném, či rozloženém stavu působí čistě a vzdušně.

Nechte se inspirovat a navštivte internetové stránky prodejců nábytku. Čeká vás ucelená nabídka, zajímavé ceny, akce, slevy, doprava zdarma a mnohé jiné. Uvidíte, že zde najdete rozkládací jídelní stůl, který splní vaše očekávání.

Rate this post
Sdílejte