Strom uprostřed pokoje

Strom uprostřed pokoje

Sdílejte

Strom uprostřed pokoje

By: Kat…

Lidé si do svého interiéru volí různé doplňky, protože chtějí mít své bydlení útulné a zároveň originální. A jedním takovým velmi originálním doplněk může být právě strom. Že nevěříte? Opravdu.

Opravdu strom?

Možná jste si teďka představili, že v obývacím pokoji máte kmen plný mravenců a v druhém patře sbíráte třeba jablka anebo odtrháváte šišky. Avšak nyní jsme měli na mysli kus nábytku. Lépe řečeno jde o policový systém, který svým vzhledem připomíná strom.

Nábytek budoucnosti

Výrobce tento svůj originální kousek označuje jako nábytek budoucnosti, což rozhodně sedí. Protože tento kousek je nadčasový, už je proto, že si jako motiv vybral přírodu, která je a vždy bude člověku blízká. Navíc zde můžete projevit i kousek sebe. I když jde o běžný kousek nábytku, tak jej nemusíte mít stejný, jako váš soused, protože svůj strom si můžete poskládat, jak sami chcete. Můžete volit různé barvy a samozřejmě, že i police.

Proč právě strom v mém bydlení?

Jde o obyčejný komplex polic, který je neobyčejně nápaditý a krásný. Přestože nejde o klasický strom, který máme na zahradách anebo v lese, tak i tento dokáže vytvořit takovou harmonickou atmosféru a zpříjemnit své okolí. A další výhodou je, že na rozdíl od jiných bytových doplňků, které jsou jen krásné, tento je i praktický, protože do něj můžete ukládat věci, jako do svých polic. Dokonce to někdo může pojat jako opravdový strom života a na „větve“ neboli police může dávat fotografie generací své rodiny.

Kam mohu strom namontovat?

Strom jako policový komplex se hodí opravdu kdekoliv. Můžete pustit uzdy fantazii a vybrat zajímavá a veselé barvičky, čímž vytvoříte fantasy strom do pokoje vašeho dítěte. Anebo se můžete držet klasiky, kdy je kmen hnědý a koruna zelená a udělat si krásné prostředí v pracovně. Ale klidně může být jako knihovnička ve vašem obývacím pokoji. Anebo udělejte radost svému manželovi a dejte mu strom do garáže, kde mu jistě usnadní práci, protože na stromě najde veškeré náčiní. Záleží jen na vás, kde najdete to správné místo pro tento strom.

Kde takový strom najdu?

Výrobce tohoto nápadu je Concept Store Karlín a přímo tento krásný komplex polic je pod názvem Linea. Ale můžete vyzkoušet i jiné prodejny, kde naleznete aspoň něco podobného. A cena tohoto nábytku se samozřejmě odvíjí od toho, jak velký strom chcete anebo, jak budete mít bohatou korunu polic a podobně.

Kdo si může říct, že má uprostřed pokoje strom? Klidně i vy, protože tento originální kousek se hodí opravdu do každé domácnosti.

Rate this post
Sdílejte