Hledáte vyhovující bydlení v Praze? Neopomeňte projekt Zlonín u Školky.

Hledáte vyhovující bydlení v Praze? Neopomeňte projekt Zlonín u Školky.

Sdílejte

Hledáte vyhovující bydlení v Praze? Neopomeňte projekt Zlonín u Školky.

Lidí, kteří potřebují nebo chtějí nový byt či dům, je nejen v hlavním městě spousta. Jestliže i vy patříte k těm, kdo se rozhodli najít si nový, lepší a vyhovující byt nebo dům, vězte, že v Praze tuto možnost máte i díky projektu Zlonín u Školky.

Tento projekt nabízí pouze poslední tři volné domy na prodej a díky svému hezkému prostředí i dobrou dostupností do města, je zajímavou variantou. Chcete o něm zjistit více informací? V tom případě čtěte dál…

Nechte se nalákat

Zajímá vás, co vše vám domy nabídnou? Je to dostatečně prostorná plocha pro život skýtající 95 m2 s plochou pozemku 158 m2. Budete tak mít dostatek prostoru pro sebe i vaše děti.

Líbit by se vám mohl třeba dům s označením G1-10, mající obytnou plochu 95 m2 a plochu pozemku 158 m2. Dispozičně jde o řešení 4+kk a cena domu je 3 148 000 Kč. Uvnitř najdete zádveří, toaletu a technickou místnost, kuchyni, obývák, komoru, chodbu, 3 ložnice, koupelnu, schodiště a také příjemnou terasu zvláště vyhovující teď, v letních dnech…

Další variantou je dům s označením G1 -12. Za 3 145 000 Kč je vám k dispozici dům o velikosti 4+kk, s plochou domu 95 m2 a plochou pozemku 158 m2. Najdete v něm zádveří, toaletu i technickou místnost, komoru, obývací pokoj i kuchyni, terasu, koupelnu, schodiště a tři ložnice. Dostatek prostoru pro rodinu mající děti.

Budete-li mít zájem, na webových stránkách bydleni-libeznice.cz si můžete prohlédnout bohatou fotogalerii domů a prostředí, v němž byste příp. bydleli.

Proč právě Zlonín?

Možná vám také tahle lokalita Prahy nic moc neříká, což je velká škoda. Zlonín totiž představuje klid i dobrou dosažitelnost do centra města. Jestliže chcete pohodlí, hezké prostředí a zároveň klid, Zlonín je tím, co by se vám mohlo plně zalíbit.

Ve Zličíně najdete vše, co potřebujete. Nechybí tady základní a mateřská škola se sportovní halou, knihovna, mnohé obchody, restaurace, sídlí tady sbor dobrovolných hasičů, najdete tady i dům s pečovatelskou službou a mnohé jiné. Zábavu a uspokojení zájmů nabízí Mateřské centrum Studánka, Myslivecké sdružení, FC Zličín nebo Klub důchodců.

Co se týče relaxace a možnosti vyjít si za kulturou, sportem či přírodou, uspokojí vás např. Pražský pohár Zličín spjat s cyklistikou nebo možnost vyjít si do upraveného a hezkého parku. Příjemný relax tak najdou jak mladší, tak starší ročníky obou pohlaví.

Jestliže se rozhodnete pro bydlení v Praze – Zloníně, budete zajisté spokojeni a také budou uspokojeny všechna vaše přání i požadavky. Jde o vynikající volbu pro rodiny s dětmi ale i osoby žijící single, nebo ty, které už své děti vypustily z hnízda a hledají možnosti, jak svůj život dál strávit kvalitně a plnohodnotně.

Rate this post
Sdílejte