Nedovolte, aby se naše planeta změnila ve skládku – pořiďte si popelnici...

Nedovolte, aby se naše planeta změnila ve skládku – pořiďte si popelnici a třiďte odpad

Sdílejte

Nedovolte, aby se naše planeta změnila ve skládku – pořiďte si popelnici a třiďte odpad

By: epSos .de

Třídit odpad by měl každý, nikdo přece nechce naši planetu proměnit v jednu velkou skládku. Jednoduchým způsobem jak přispět ke zdravé planetě je správně třídit odpadky. Různě barevné popelnice jsou tu od toho, aby pomohly.

Ekologicky smýšlející domov

Dbát o životní prostředí můžete i doma. Nemusíte už chodit přes celou ulici do velké popelnice, která je občas taky dost nacpaná. Jednoduchých způsobem jak se vyhnout pravidelnému běhání k popelnici je pořídit si domů vlastní malé popelnice, do kterých můžete svědomitě třídit odpad. Společnost AB-STORE nabízí široký sortiment nejrůznějších odpadkových košů, do kterých lze odpad třídit. Tyto koše mají velký objem, do kterého se hodně vleze, ale zároveň umí být velmi nenápadné.

Pokud si chcete domů pořídit koše na třídění odpadu, zvolte výsuvné typy, které se perfektně schovají do kuchyňské linky. Barevní víka vám při vyhazování odpadků poradí, kam ten který kus dát.

Takto můžete třídit odpad z pohodlí domova a k veřejné popelnici se vydávat málokdy.

Bio zahrada?

I vaše zahrada může být ekologická. Pořiďte si hnědou popelnici na bioodpad, do které můžete dávat trávu, plevel, ale i zbytky jídla.

Pro ještě efektivnější zahradu si můžete pořídit také kompostér, který vám vytvoří kvalitní kompost z organického materiálu.

Do exteriéru i interiéru

Odpad je možné třídit všude – venku i vevnitř. Můžete si pořídit plastové popelnice, které jsou vhodné ven, na různá prostranství, ale také odpadkové koše na tříděný odpad, které se hodí do škol, firem i různých institucí.

Všechny popelnice jsou barevně rozlišeny tak, jak to všichni známe. Třídění odpadu je tedy velmi jednoduché a přehledné. Tato činnost je velmi důležitá, protože bez ní by se naše planeta proměnila na velkou skládku. Díky správně rozlišeným popelnicím, které jsou hojně rozmístěny, je třídění odpadu velmi jednoduché.

Rate this post
Sdílejte