Vyberte si kvalitní plastová okna, hliníková okna a dveře

Vyberte si kvalitní plastová okna, hliníková okna a dveře

Sdílejte

Vyberte si kvalitní plastová okna, hliníková okna a dveře

V současné době se majitelé starších rodinných domů rozhodují k rekonstrukci, která zahrnuje výměnu oken a dveří, renovaci střechy, zateplení a nahození nové fasády. Zaměříme se především na výběr nových oken a dveří, přičemž velké popularitě se těší plastové a hliníkové alternativy. Pakliže chcete správně investovat své peníze do bydlení, dovolujeme si vám představit společnost DAFE-PLAST, která snoubí vysokou kvalitu s atraktivními cenami.

Společnost DAFE-PLAST na tuzemském trhu působí více než dvacet let, přičemž se specializuje výhradně na výrobu plastových a hliníkových oken a dveří. Navrhuje řešení pro rodinné domy i velké průmyslové nemovitosti. Vybrat si můžete z pestré škály klasických produktů a pro náročnou klientelu jsou k dostání prémiové prototypy. Kompletní nabídku můžete zhlédnout na webových stránkách společnosti DAFE-PLAST, případně můžete fyzicky zavítat do Showroomu DAFE-PLAST v Jihlavě.

Nová plastová okna šetří náklady

U novostaveb a zrekonstruovaných nemovitostí je kladen důraz na úsporu energií. Moderní plastová okna PROGRESS se vyznačují perfektními tepelněizolačními vlastnostmi, které slibují úsporu ve výši až 76 %. Kvalita nabízených produktů je podložená prestižním certifikátem ISO 9001:2009. Společnost DAFE-PLAST poskytuje desetiletou záruku na montážní spáry a pětiletou záruku na kompletní sortiment zboží.

Luxusní zimní zahrady

Interiér můžete rozšířit o prostornou zimní zahradu, která má ojedinělé kouzlo. Zimní zahrady jsou poměrně náročnými stavbami, které se dají využívat po celý rok. Nicméně musí splnit určité podmínky. Nesmí se rosit a musí nabídnout optimální teplotu v každém ročním období. Společnost DAFE-PLAST se stane při realizaci zimní zahrady i při výměně oken a dveří vaší pravou rukou.

Rate this post
Sdílejte