Omezuje vás doma zápach z koše? Co s tím?

Omezuje vás doma zápach z koše? Co s tím?

Sdílejte

Omezuje vás doma zápach z koše? Co s tím?

By: Rubbermaid Products

Každý z nás touží potom, aby jeho domácnost příjemně voněla, ale ne vždy se nám to daří. Zápach klidně může jít i z odpadkového koše, ale pokud nás trápí, dá se tomu zabránit. Co pomůže?

Pokud vás tento zápach obtěžuje, kupte si drtič odpadů. Koš pravidelně vymývejte a to desinfekčními prostředky. Pokud vyhazujete něco, o čem víte, že to páchne, tak to zabalte do pytlíku a až potom vložte do koše, nebo danou věc odneste rovnou do popelnice. Zabráníte množení škodlivých bakterií.

Pokud se rozhodnete pro koupi drtiče odpadů, ušetříte si spousty práce i nelibé vůně. Drtič odpadů můžete nainstalovat do kuchyně, stačí jej upevnit na odtok dřezu a všechny odřezky, slupky, ale dokonce i kosti do něj můžete shrnovat. Poté stačí už jen pustit vodu, odpad tímto způsobem spláchnete do kanalizace. Pokud je drtič odpadů vypnutý, tak se dřez dá použít úplně stejně, jako jste byli zvyklí doposud.

Jestliže se vám nechce utrácet za drtič, pak máte další možnost, co udělat, když vás trápí zápach z koše a to je koupit si vůni, která je speciálně do koše určená. Stejně tak, jako se prodávají vůně do zásuvky, do myčky, do auta, tak jsou také speciální vůně, které se dávají do koše na odpadky.

Tyto vůně se lepí na spodní stranu víka a to pomocí lepící pásky. Vůně se dají měnit bez toho, abyste musela držák odlepovat. Jedna vůně vydrží zhruba měsíc. Další možností je použít voňavý sáček do koše. Prodávají se například jahoda, šeřík, jablko. Sáčky voní po celou dobu, co do nich odpadky házíme a to až do vynesení.

Jestliže stále nevíte, co dál, tak si kupte pohlcovač pachu. Ten slouží velice dobře a kombinovat se dá i se sprejem, kterým občas místo kolem koše vystříkáte. Možností, jak zabránit zápachu z odpadkového koše, je tedy celá řada.

Rate this post
Sdílejte