Strojové čištění koberců Praha

Strojové čištění koberců Praha

Sdílejte

Strojové čištění koberců Praha

Mé zkušenosti, které se týkají čištění koberců v našem pensionu. Již podruhé jsme využili firmy A SERVIS LIPKA pro jejich spolehlivost a pečlivou práci.

Dříve jsme nechávali čistit koberce extrakční metodou od firem, které nám sice koberce „vyčistili“, ale bohužel nám zůstávali na kobercích místa, kde byli fleky a na částech, kde byla velká frekvence hostů, byly koberce zašlé a měli sešlapaný vlas. Na internetu jsme se dočetli o kvalitním strojovém čištění koberců kotoučovým strojem a vyhledali jsme si firmu, která tuto službu nabízí.

03-koberce-praha

Těchto firem je velmi málo na rozdíl od firem, které praktikují extrakční metodu čištění. A SERVIS LIPKA s.r.o. je jedna z mála, která disponuje s několika týmy profesionálů v čištění koberců Praha a je schopna perfektně a rychle vyčistit koberce i ve velkém množství jako je to na našem pensionu.

Naše koberce jsou po vyčištění firmou A SERVIS LIPKA krásně čisté, mají nadýchaný vlas a navíc jsou i vydezinfikované. Co je pro nás další plus je to, že jejich vysavače dokážou koberce natolik vysušit od vlhkosti, že jsou téměř suché a již v krátké době se může po kobercích chodit. Zaměstnanci této úklidové firmy, jsou spolehliví a velmi ochotni plnit naše požadavky. Již několikrát jsme využili i jejich další nabízenou službu a to mytí oken.
Kdo chce mít koberce absolutně čisté a mít jistotu spolehlivých pracantů v domácnostech, těm vřele doporučuji firmu A SERVIS LIPKA s.r.o. a jejich metodu strojové čištění koberců Praha.

Komerční sdělení

Rate this post
Sdílejte