Čištění odpadních vod kvalitně od Gonapu

Čištění odpadních vod kvalitně od Gonapu

Sdílejte

Čištění odpadních vod kvalitně od Gonapu

20150314134630Společnost Gonap je známa na českém trhu již několik let. Svou působností zajišťuje služby po celém území České republiky a částečně na území Slovenska. S maximální odborností a kompletním servisem, díky čemuž je firma Gonap oslovována nejenom fyzickými osobami, ale i obcemi a velkými podniky, jako je například ČEZ či Policie ČR, může firma vyhovět Vašim veškerým přáním a požadavkům.

Dlouhá životnost na minimální zástavné ploše

Díky celoplastové nádobě a moderní technologii čistíren odpadních vod je zajištěna vysoká životnost celého zařízení, které zvládne odolat po řadu dlouhých let nepřízni počasí, ale i vnitřnímu opotřebení – i za předpokladu, že dojde k přetížení systému. Díky svým rozměrům lze využít pouze minimální plochu – u čistírny 5Pa je to cca 1,6m po průměru a 2,9m na výšku (obě míry brány s tolerancí 50 cm).

Voda jako ze studánky

Díky velice vysokému procentu účinnosti čištění (nejméně 95%) bude Vaše voda vždy čistá, průzračná a bez zápachu. Je tedy naprosto vyloučeno, aby Vám kupříkladu čistírna TYP 5Pa předala kalnou vodu, proti jejímuž zápachu by nestačily ani ty nejlepší WC spreje. Čistírna navíc vydrží i krátkodobé 100 % zatížení, díky čemuž nedojde k nečinnosti zařízení.

Žádný zápach ani hluk

Další z mnoha předností čistíren odpadních vod společnosti Gonap je takřka nulový hluk a zápach. Díky nejmodernější technologii, nepropustnému obalu, dělení komor a automatické regulaci splašek, se nemůže stát, abyste se v noci vzbudili kvůli hluku vycházejícímu z čistírny, anebo, aby Vám nepříjemný zápach pokazil rodinnou párty na zahradě.

Bezúdržbové a nenákladné

Díky technologickému zajištění vyžaduje čistírna minimální obsluhu. Veškerá údržba je zajištěna elektronicky. V případě sporadických nepříjemností je zajišťován 100 % servis nejenom v záruční, ale i v pozáruční době. Díky nenáročnosti a modernosti je spotřeba elektrické energie zcela minimální, přičemž je v úsporném režimu takřka minimální.

Nadstandard je u Gonapu samozřejmostí

Firma Gonap nabízí vyjma samotné odborné instalace a servisu i řadu dalších služeb, mezi něž patří kupříkladu vypracování plánu na umístění ČOV, dlouhodobé sledování provozu čistírny a její následné vyhodnocení na základě získaných informací či provádění revizních kontrol vodních děl v souladu se zákonem § 15a (č. 254/2001 Sb.).

Řada spokojených klientů

Díky odbornosti a mnohaletým zkušenostem, má společnost Gonap široké spektrum spokojených klientů z řad soukromníků, ale i z řad národních společností, které je oslovují opakovaně kvůli zřizování čistíren odpadních vod na dalších svých pobočkách v České i Slovenské republice. Firma Gonap je mj. certifikována dle systému kvality ISO 9001:2000 a ve spolupráci s jinými organizacemi v oblasti inovací a vývoje se podílí na vytváření nových produktů.

Rate this post
Sdílejte