Mountfield akce – katalog zahradní

Mountfield akce – katalog zahradní

Sdílejte

Mountfield akce – katalog zahradní

By: Bradley Gordon

Mountfield patří mezi největšího prodejce zahradní techniky a veškerého vybavení pro dům a zahradu v České republice. Do podvědomí lidí se dostal především díky různým slevovým akcím. Tyto akce byly a jsou vždy tematický zaměřené na různé zboží z Mountfiled akce katalogu zahradního. A ani rok 2015 nebude v této oblasti jiný.

Aktuální slevy z akčního katalogu zahradního

Mountfield značně rozšířil nabídku prodávaných druhů zboží. Zcela nově tak v zahradním katalogu mimo již klasického a dobře známého vybavení pro Vaši zahradu nyní najdete také travní osiva, hnojiva nebo zahradnické substráty a závlahy. Horkou novinkou se pak stala nabídka kvalitních krmiva pro Vaše čtyřnohé miláčky. Krmiva jsou nabízená za velmi atraktivní akční zaváděcí ceny.

Zkrátka nepřijdou ani stávající majitele zahradních bazénu. Ale i ti lidé, kteří teprve o koupi bazénu na zahradu uvažují, naleznou nově připravenou řadu praktických bazénů i bazénových domečků. Hravě do nich schováte například bazénové vysavače, salinátory, pískovou filtraci, bazénovou chemii a ostatní technické vybavení bazénu. Navíc jim tímto krokem poskytnete i ochranu před nepříznivými povětrnostními vlivy. Veškerou nabídku naleznete také na internetových stránkách www.mountfield.cz.

Akční slevy z Mountfieldu, akce, katalog zahradní

V tomto odstavci se podrobněji podíváme na aktuální slevy. A to nejen na ty právě probíhající, tak i ty velké slevové akce v nejbližší době teprve plánované. Hlavní zahrádkářská sezóna probíhající na jaře a v létě bude ve znamení výhodnách nabídek napříč celým sortimentem zahradní techniky, zahradního nábytku i ostatního vybavení. Zákazníci tak mohou uspořit 20% – 80% původní ceny v závislosti na konkrétním druhu zboží. Tyto akční slevy budou probíhat během všech jarních a letních měsíců.

Rate this post
Sdílejte