Hledáte hezké, trvanlivé a pohodlné sezení do parku či firemního areálu? Vyberte...

Hledáte hezké, trvanlivé a pohodlné sezení do parku či firemního areálu? Vyberte si kovové lavičky.

Sdílejte

Hledáte hezké, trvanlivé a pohodlné sezení do parku či firemního areálu? Vyberte si kovové lavičky.

Po odchodu zimy zjišťujeme, jaké škody povětrnostní vlivy či všeteční vandalové napáchali a mnohdy zjišťujeme, že poznamenali vše ze dřeva, tedy lavičky, stoly, stojany na kola a mnohé další.

Elegance, odolnost a pohodlí

Ať už potřebujete nahradit poničené lavičky za novými, kupujete své první a nevíte, co vše by mělo být splněno pro vaši spokojenost, zvolte osvědčené kovové lavičky. Překvapí vás svým kvalitním zpracováním, množstvím variant a budou vám sloužit po mnoho let.

Vybrat si lze elegantní, klasické či netradiční druhy, které oživí každé prostředí a budou lákat k posezení. Je myšleno na to, aby se daly ukotvit, byly pohodlné, stabilní a použité materiály jsou natolik kvalitní, že zdárně odolávají počasí i vandalům.

Nemusí být pouze kovové, k dostání jsou i typy s plastovými prkny, které výborně nahrazují na údržbu náročné dřevo.

Betonové lavičky nepůsobí vůbec studeně

Máte-li beton automaticky spojen se studeným pocitem a ne příliš příjemným vzhledem, v případě parkové betonové lavičky tohle vůbec neplatí.

Hodí se do jakýchkoli veřejných prostorů a to i díky tomu, že jsou pevné, stabilní, odolné, mají vysokou životnost, lze je kombinovat s plastovými prkny z recyklovaného plastu, jenž v zimě nepromrzne, neseschne a nepraská.

Záruční doba všech betonových bočnic laviček je prodloužená – 5 let.

Což takhle litina?

Litinové lavičky od společnosti Kovo-Art jsou vyrobeny z české kvalitní šedé litiny a masivu. Díky tvarovatelnosti litiny je možné vyrobit nádherné podstavy litinových laviček, které ozdobí parky, ulice, kolonády, zahrady… Společnost vám pomůže vybrat model, který zapadne do rázu prostředí, kde bude použita. Nechybí možnost ukotvení.

Obraťte se na firmu Kovo-Art, která k výrobě používá jen kvalitní materiály, dbá na precizní provedení a sleduje vývoj a trendy v oboru. Připraví pro vás cenovou nabídku a jistě vás mile překvapí množstevní slevou. Zároveň vám může vyrobit venkovní odpadkové koše, stojany na kola, stoly, houpačky, kolotoče…

Jednoduše, jde o skvělého partnera, který vám pomůže vybavit vaši zahradu, park, areál… vším, co budete potřebovat.

Rate this post
Sdílejte