Nádrže na kapaliny i jímky pořídíte na Abstore.cz

Nádrže na kapaliny i jímky pořídíte na Abstore.cz

Sdílejte

Nádrže na kapaliny i jímky pořídíte na Abstore.cz

Potřebujete mít do čeho zachytávat dešťovou vodu na zahradě, dvorku či kdekoli jinde? Nebo jednoduše skladovat vodu, případně jinou kapalinu? V tom případě se vydejte na webové stránky společnosti Abstore.cz, která ve své nabídce přináší velké množství tohoto zboží. Ať už potřebujete menší nebo rozměrnou nádrž, tady si zajisté vyberete.

Praktické a odolné nádrže na vodu

Plastové nádrže na vodu lze vybrat od objemu 210 l až po rozměrných 5 000 l. Jejich využití se nabízí jak na zahradě, tak jako nádrž na pitnou nebo dešťovou vodu. K nádobám na vodu je možné pořídit si i víko, díky němuž se dovnitř nedostanou nečistoty jako je listí, prach či jiné.

Další kategorií jsou pak podzemní nádrže na vodu a jímky. Jejich objem je 6 000 l – 22 000 l, takže uspokojí nároky i na skutečně velký objem kapaliny.901026_m

Dopravu nebudete muset hradit

U všeho zboží, jehož cena je vyšší než 1 000 Kč bez DPH, nabízí společnost AB Store dopravu po celé České republice zdarma. To ale není jediná přednost tohoto zavedeného e-shopu s letitými zkušenostmi, který se o své klienty výborně stará.

Společnosti, instituce, školy nebo obce mohou hradit zboží prostřednictvím faktury. Svou objednávku můžete udělat buď on-line, nebo jednoduše telefonicky na tel. čísle 325 611 570. Stejně tak můžete zdarma požádat o cenovou nabídku požadovaného zboží a AB Store vám ji ochotně připraví a můžete tak ušetřit značnou část financí.

Využijte mnoho zboží od AB Store

V nabídce AB Store najdete mnoho zboží pro vaši dílnu, restauraci, společnost, ale také městský mobiliář, potřeby odpadového hospodářství, vybavení pro šatny a mnohé jiné. Využijte ji a získejte pro sebe spolehlivého partnera, se kterým se vám bude dobře spolupracovat a na nějž se budete moct kdykoli s důvěrou obrátit.

Rate this post
Sdílejte