Vybavte váš park, zahradu či pěší zónu lavičkami s dlouhou životností

Vybavte váš park, zahradu či pěší zónu lavičkami s dlouhou životností

Sdílejte

Vybavte váš park, zahradu či pěší zónu lavičkami s dlouhou životností

Všechno venkovní vybavení a zařízení musí chtě nechtě odolávat nejen času, ale především nepříznivým povětrnostním vlivům. Je-li na veřejném prostranství, dalším nepřítelem jsou často všeteční vandalové. Proto je na místě, vybírat venkovní mobiliář u společností, které mají s jeho výrobou bohaté zkušenosti, vědí, jaké materiály použít, aby venkovní lavičky, stoly, venkovní odpadkové koše a další vydrželi co nejdéle.

Mezi precizní společnosti u nás v tomto oboru patří firma Levne-lavicky. Kovové lavičky, stojany na kola, odpadkové koše a mnohé další sama vyrábí a klade důraz na výběr materiálů i výborně provedenou práci.

Vyberte si z mnoha typů laviček

Betonové lavičky i jiné druhy je možné doplnit o prvky z plastů, které velmi dobře nahrazují dřevo, přitom esteticky působí stejně. Plastové latě mají před dřevem několik výhod. Jsou bezúdržbové, mají mnohem delší životnost, v zimě nepromrzají, takže nestudí, stejně tak se nekroutí nebo nepraskají. Spojí-li se tedy materiál s dlouhou životností, jako je beton a plastové latě, vznikne lavička, která vám bude výborně sloužit po mnoho let.

Krásné litinové provedení

Do okrasných zahrad, na kolonády či k příjezdovým cestám k rezidencím skvěle zapadnou litinové lavičky. Díky tvarovatelnosti materiálu je možné vytvořit originální a netradiční vzhled a samotná lavička se může stát nejen praktickým pomocníkem k sezení, ale dominantním prvkem prostředí, ve kterém je umístěna.

Všechny lavičky jsou spolehlivé, stabilní, hezké, lze je opatřit prvky pro ukotvení… Určitě s nimi budete spokojeni. Navíc společnost Levne-lavicky nabízí svým klientům množstevní slevy i zdarma poradenství, který druh lavičky je do vaší zahrady či jinde stylově nejvhodnější. Při objednávce nad 8 000 Kč získáte dopravu zdarma.

Nahlédněte na stránky levne-lavicky.cz a vyberte si z bohaté nabídky, která vás jistě zaujme.

Rate this post
Sdílejte