Čistota je půl zdraví

Čistota je půl zdraví

Sdílejte

Jde o známé a prověřené úsloví. Protože když není dům čistý, je to ideální prostředí pro různé bakterie, plísně a podobné organismy. A proto nesmíme čistotu podceňovat a raději opravdu důkladně uklízet svou domácnost. Ačkoliv je toho někdy příliš, určitě to zvládnete, zejména pokud máte ty správné stroje.black-and-decker-fsmh1621r-parni-mop-a-rucni-cistic-vydrz-11-16-min-1

Hygiena až na prvním místě

Nemusíte mít ani uklízečku, abyste měli doma krásně čisto. Stačí jen parní čistič, který si díky jednoduchému principu dokáže poradit s každou špínou. Až vyměníte klasický mop za parní mop a ruční čistič BLACK and DECKER budete nadšení. Nejen, že vám uklidí, jak se od mopu očekává, ale zároveň vám vytvoří zdravé prostředí. Díky páře se totiž zbavíte bakterií, plísní a jiných škodlivých mikroorganismů. Sice je nevidíme, ale dokážou být pěkně nebezpeční a mají rádi naše koupelny a záchody. Takto stačí nastavit patřičné množství páry a už se nemusíte ničeho obávat.

Pára je zdraví neškodná

Je téměř neuvěřitelné, že pouhá pára vám pomůže s dokonalou čistotou v domě, ale opravdu je tomu tak. Starší lidé také neměli žádné chemické přípravky a všechno museli čistit jen horkou vodou. Dokonce je mnohem lepší používat jen páru, protože vám pokožku nepodráždí žádné chemikálie. Parní čistič je navíc výborný na údržbu. Jen ho zapnete, dáte mu vodu (bez ní totiž páru nevyrobíte) a během patnácti vteřin můžete uklízet. A jak rychle se na úklid připraví, tak rychle ho zase můžete pohodlně schovat.

Když už pomocník, tak schopný

Účinných mechanických pomocníků na uklízení je opravdu málo. Je však zbytečné zaměstnávat a platit osobu, aby vám uklidila, když to perfektně zvládnete sami s parním přístrojem. Pokud chcete profesionála, pořiďte si parní čistič Nilfisk z nerezovou konstrukcí. Na první pohled připomíná běžné vysavače, ale skrývá se v něm mnohem více. Podobně, jako mop, i tento přístroj vás dokáže zbavit nežádoucích mikroorganismů. A když si k tomuto přístroji dokoupíte příslušenství, tak získáte super uklízečku, protože se speciálními kartáči umí divy. Zvládá například umýt okna anebo vyžehlit prádlo. Ušetří vám tak nejen čas, ale také spoustu místa, protože nemusíte mít deset různých přístrojů, stačí jen jeden výkonný.

Uklízíme celý dům

Díky různým nadstavcům můžete oba dva typy parních strojů využít pro jakoukoliv místnost. Nejčastěji s nimi lidé uklízejí své koupelny, protože zde ocení schopnost ničit bakterie. Ale věřte, že ty se skrývají i v ostatních místnostech, a tak vůbec neuškodí, když pomocí tohoto stroje vyčistíte celý dům. Vzhledem k tomu, že celý princip je založen na páře, nemusíte se bát, že byste si zničili podlahu, klidně ho použijte i na další povrchy. Nejvíc ho však ocení lidé, kteří jsou alergičtí anebo ti, co mají doma své mazlíčky, protože zvířata mohou přinášet domů spoustu špíny i bakterií.

Žádnou uklízečku zbytečně neplaťte. Postačí, když si domů pořídíte parní čistič a budete mít více, než pořádek.

Rate this post
Sdílejte