Jitona nábytek

Jitona nábytek

Sdílejte

Jitona nabízí kvalitní nábytek do celého bytu. Sedací soupravy, které nabízí, jsou nejen kvalitní, ale i pohodlné. Při koupi je třeba brát v úvahu, že sedačka je využívána celou rodinou, takže by se tam měla pohodlně vejít. Trávíme na sedací soupravě většinu volného času, tak pohodlí je důležité. Samozřejmě, že přihlížíme i k tomu, aby se nám líbila, a byla ozdobou obývacího pokoje. V neposlední řadě přihlížíme i k ceně. Když nám padne do oka hned, jak ji v prodejně vidíme, a vyzkoušíme, je to určitě ta pravá, a není nutné se dál rozmýšlet.

Velkou výhodou je, když se dá sedačka rozložit, což nám dobře poslouží, když u nás chce někdo přespat, ale i když se chceme třeba pohodlně natáhnout k televizi. Většinou v každém bytě je málo úložného prostoru, proto volíme sedačku s úložným prostorem, kam můžeme ukládat věci, které tak často nepotřebujeme. V posledních letech se prodávají sedačky, kde je možné nastavení opěrek a područek podle toho, jak nám to nejvíce vyhovuje. Potažení sedačky je dobré vybírat podle toho, zda máme malé děti, nebo domácí mazlíčky. V takovém případě je vhodné, když se dá potah stáhnout a vyprat. Materiál by nám měl být také příjemný na omak. Na to jsou výborné potahy z mikroplyše, nebo mikrovlákna.

Při dodržení těchto rad, bude celá rodina se sedací soupravou spokojena.

Jitona nábytek, nabízí pěkné dětské pokoje

Každé dítě potřebuje kvalitní postel. Důležitá je kvalitní matrace, která je odvětratelná, a samozřejmě má vhodný rošt. Lůžko by mělo být vysoké minimálně 45 centimetrů. Děti od 12 let už by měly spát na posteli, která bude pro ně i dostatečně velká. Je to postel pro dospělé, dobré je, když má šířku alespoň 110 centimetrů a více. Na takové posteli se krásně a pohodlně vyspí. Válendy, které mají většinou šířku 80 centimetrů, jsou nevyhovující.

Lidé je kupují proto, že jsou levné a nezaberou tolik místa, ale není to pro spaní vhodné. Na posteli strávíme třetinu života, a tak by se na ní šetřit nemělo. Děti tam stráví ještě více času, protože se tam i učí, sledují televizi a podobně. Prostě je potřeba brát v potaz, že kvalitní a dostatečně velká postel je pro dítě velmi důležitá a určitě by se na ní nemělo šetřit. Ušetřit na posteli se dá tak, že nekupujeme stále novou postel podle toho, jak dítě roste, ale hned mu koupíme postel velkou a potom jenom vyměníme matraci, když už je opotřebovaná.

Dětské pokoje

Mimo postele je velmi důležitý v dětském pokoji psací stůl. Už velice malé děti se rády posadí k psacímu stolu a malují si obrázky. Je vhodný stůl se zaoblenými rohy, aby se dítě nezranilo při pobíhání po pokoji. Velmi pěkný a určitě užitečný je psací stůl s nastavitelnou výškou pracovní desky. Takový stůl roste s dítětem.  Dobré je také, když je pracovní deska naklápěcí. Lépe se tak dětem píše a maluje. Stůl, který má vyhovovat i starším dětem, má výsuvnou desku na klávesnici.

Skříňka, nebo zásuvky se hodí jako úložný prostor na učební pomůcky. Jitona nábytek nabízejí kvalitní stoly, které mohou být i v pastelových barvách, což se dětem líbí. Dětský pokoj se tak stává veselejším. Je však nutné dát pozor na to, aby ostatní kusy nábytku k sobě barevně ladily. K pastelovým barvám se asi nejlépe hodí bílá barva.

Nábytek do dětského pokoje se může koupit po jednotlivých kusech, ale určitě je výhodnější koupit ho jako celek. Máme tak jistotu, že barvy nábytku mají stejný odstín. Určitě nás to vyjde i podstatně levněji. Stačí přijít do obchodu s rozměrem dětského pokoje, a tam nám navrhnou různé varianty, jak pokoj zařídit. Určitě je lepší, když nám poradí odborník. Má zkušenosti, a dobře ví, co k sobě pasuje nejlépe.

Rate this post
Sdílejte