Svítit chytře se vyplatí

Svítit chytře se vyplatí

Sdílejte

Také se snažíte co nejvíce ušetřit? To je dobře, neboť v dnešní době, kdy se neustále všechno zdražuje, je šetření přímo žádoucí. Ovšem, ne vždycky, když se snažíme ušetřit, tak skutečně šetříme. Někdy se totiž může zdát, že to, co je ve skutečnosti levné, nás může vyjít pěkně draho. Pokud přijde řeč na žárovky, potom jistě chápete, že není žárovka, jako žárovka. Zatímco dříve byl v podstatě jen jeden druh, dnes je na trhu druhů několik a o všech se říká, že jsou úsporné. Ale jistě Vám bude jasné, že některé Vám mohou ušetřit více, než jiné. Možná by vás nenapadlo, že opravdu nejlevnější žárovky jsou ty, za které v obchodě utratíte nejvíce. Řeč je o LED osvětlení. To je totiž jednoznačně tím nejvýhodnějším osvětlením, jakým v dnešní době můžete svítit, ačkoliv pořizovací cena se mlže zdát vysoká.

Led osvětlení má skvělé vlastnosti, díky kterým nám může ušetřit nejen energii a peníze, ale také životní prostředí. Jaké výhody to tedy jsou?

  • Vysoký výkon při velmi nízké spotřebě
  • Odolnost vůči nárazům, otřesům a vibracím
  • Velmi dlouhá životnost
  • Žádná rtuť ani jiné nebezpečné látky
  • Rozsvícení do plného výkonu ihned po zapnutí
  • Velmi nízká povrchová teplota
  • Žádné ultrafialové, či infračervené světlo

Zajímá Vás, kolik se dá s LED osvětlením ušetřit? Oproti klasickým žárovkám přinášejí LED žárovky úsporu až neuvěřitelných 90 %. Životnost, kterou neovlivňuje ani časté rozsvícení a zhasínání, je až neuvěřitelných 25 000 hodin. LED žárovka se díky jejím skvělým vlastnostem hodí opravdu kamkoliv. Můžete ji využít v chodbách, komorách a toaletách ke krátkodobému svícení, i pro dlouhodobé osvětlení velkých ploch.

Šetřete peněženku i přírodu

Jestliže Vám není lhostejné naše životní prostředí a příroda, potom by pro Vás svícení LED žárovkami mělo být absolutně jasné. Důvodů je k tomu hned několik – žádný obsah jedovatých látek, úspora energie, malé množství odpadu, díky dlouhé životnosti.

LED žárovky za skvělou cenu

Proč zainvestovat do LED osvětlení, je Vám už jistě jasné. Otázkou ale zůstává, kde sehnat ty nejlevnější LED žárovky, aby investice nebyla zas tak vysoká. I a to máme odpověď. Přinášíme Vám eshop Lightpark, kde najdete opravdu široký výběr LED osvětlení všeho druhu, za opravdu skvělé ceny.

Rate this post
Sdílejte