10 tipů na šikovné vychytávky do domácnosti

10 tipů na šikovné vychytávky do domácnosti

Sdílejte

Každý z nás chce mít domácnost nejen krásnou a útulnou, ale také praktickou. Proto hledáme způsoby, jak si ji přizpůsobit plně k naší spokojenosti. Jestliže rádi doplňujete kuchyni, koupelnu, dětský pokoj i další pokoje užitečnými doplňky, nechte se inspirovat, co vše by se vám mohlo hodit.2_632345

Koupelna čistá a pohodlná

V koupelně i na wc jistě uvítáte pohodlí a teplo od nohou. Proto si pořiďte koupelnové doplňky, jako např. předložku do sprchy a kobereček k toaletě. Dále by vám neměla chybět koupelnová sada k umývadlu, jež obsahuje držák na mýdlo, dávkovač tekutého mýdla, držák na zubní kartáčky a pastu i kelímek na vodu.

Aby byl úklid koupelny rychlý a neobtěžovalo vás vytírání po sprchování či koupeli, pomůže vám mop, jenž pohodlně v kyblíku, který je součástí sady vymácháte i vyždímáte, aniž byste si museli namočit ruce.

Útulné prostředí ložnice i pokojíků dětí

Podíváme-li se do pokojů, kde trávíme čas spánku a děti se zde hrají i učí, neměl by zde chybět bytový textil, díky němuž se budeme cítit lépe. Pro zahřátí uvítáte deku s třásněmi, jež využijtete nejen v zimě, ale i v letních nocích, kdy je peřina příliš teplá. Jestliže máte děti, jistě často řešíte umazané polštářky. Řešením je návlek na polštář, jež snadno sundáte a vyperete, polštář je tak chráněn a navíc můžete hezky dotvořit vzhled pokoje. Dalším tipem, jak vylepšit pokoj nebo ložnici, je napínač na prostěradlo. Nebudete již muset upravovat dětkou ani manželskou postel a napínat prostěradlo. Napínač udrží okraje prostěradla hezky tam, kde mají být.

Kuchyně, ve které panuje řád i klidná atmosféra domova

Opomenout nemůžeme ani kuchyňské doplňky. Možná řešíte nedostatek prostoru k práci a indukční deska vás stále upozorňuje, že jste na ni něco odložili, pokud tak učiníte. Skvělou vychytávkou jsou ochranné krycí desky, díky nimž můžete pracovat i na ploše sporáku. Kuchařinky jistě ocení i silikonovou obdélníkovou formu se skleněným dnem, na kterou uložíte např. řez a při podávání pohodlně okraj odstraníte a řez můžete ze skleněného dna ihned podávat. Ke kuchyni se váže i kvalitní jídelní servis, který by neměl v žádné domácnosti chybět. I když jej použijete jen svátečně, celý den s jeho pomocí ještě pozvednete k výjimečnosti. Pro dětskou oslavu můžete zase pořídit krásně barevné misky Julika, které se dětem budou zaručeně líbit.2_632153

Mnohé doplňky do všech pokojů v domě pořídíte na internetových stránkách Velkykosik.cz. Najdete zde zboží za příznivé ceny, se zajímavými slevami a v mnoha barevných provedeních i stylech. Nahlédněte a vyberte si to, co vám doma chybí a co vaši domácnost udělá příjemnější a praktičtější.

Rate this post
Sdílejte