Náročné požadavky na topení splňují sálavé a akumulační krby

Náročné požadavky na topení splňují sálavé a akumulační krby

Sdílejte

Požadavky na vytápění domů jsou v současnosti stále náročnější. Nejde pouze o vyhřátí určitého prostoru přiměřeným množstvím tepla. Topení musí zároveň být ekologické, splňovat veškeré normy a maximálně šetřit peněženku majitele. V neposlední řadě je důležité i snadné ovládání. Sladit všechny uvedené požadavky není jednoduché, ale pokud sáhnete po vytápění sálavým teplem, určitě neprohloupíte.kappa-rs

Ušetříte peníze i životní prostředí

Topenářští odborníci vám nezávisle na sobě potvrdí, že sálavé a akumulační krbové vložky jsou nyní silným trendem v oblasti vytápění. Nabízejí totiž celou řadu výhod. V první řadě šetří životní prostředí. Krbová vložka a její akumulační obestavba je výhodnou cestou, jak zajistit stabilní vyhřívání místnosti s co nejnižšími náklady. Systém vytápění FLAMenergy zaručí nejenom ničím nerušený pohled do plamenů, protože sklo se nešpiní, ale zároveň umí snížit výkon krbové vložky podle potřeby. Díky tomu je možné stáhnout výkon krbu i na hodnotu pod 2 kW, což se hodí zejména u nízkoenergetických domů. Díky obestavbě se výdej tepla rozloží do několika hodin. Ušetříte náklady na topení a celý proces je i šetrný k životnímu prostředí.

Vyberte si krb podle svých představ

Příjemné sálavé teplo, které ve svých krbech umí udržovat společnost Flamen.cz, je navíc také zdravé, prohřívá bez toho, že by se do ovzduší uvolňoval prach. Účinně zabráníte přetopení místnosti. Nabízí se tři varianty akumulačních krbů, a sice KAPPA AKU s výkonem 4-13 kW a účinností 85 % a BETA AKU s výkonem 2-8 kW a účinností 82 %. Od každého z typů se dodávají tři varianty lišící se prosklením. To může být buď čelní, nebo také rohové levé či pravé. Prosklení je vždy dvojité pro vyšší účinost krbové vložky a nižší emise. Můžete si tak vybrat sálavý akumulační krb přesně podle svých představ.

Rate this post
Sdílejte